De Goffert vanuit de lucht
Artist Impressie nieuwe Hazenkamp-tribune Goffertstadion
AI nieuwe tribune Goffertstadion
Denkrichting-A
Denkrichting-B
Denkrichting-C

Vernieuwing stadion De Goffert, Nijmegen

ca. 200 appartementenIn voorbereidingOverige locatieGebiedsontwikkeling
ca. 200 appartementen

New York heeft Central Park. Wij hebben de Goffert. De longen van Nijmegen zijn centraal gelegen binnen de regio, het Rijk van Nijmegen. De Goffert is - naast een prachtig stadspark - de thuisbasis van onze trots: voetbalclub N.E.C.

Een participatietraject en een langetermijnstrategie voor het vernieuwen van het stadion. Naast de vernieuwing van het stadion is het de bedoeling dat er maatschappelijke en commerciële initiatieven in en rond het stadion worden gefaciliteerd. Een van deze initiatieven zijn ca. 200 huurappartementen integreren in, of direct naast, het stadion.

Waarom doen wij dat? Het is belangrijk dat N.E.C. het stadion kan terugkopen van de gemeente Nijmegen om financieel zelfstandig gezond te blijven opereren in de Eredivisie. Door de (huur)opbrengsten van verschillende oplossingen, is een langetermijnstrategie ontwikkeld dat inkomsten kan genereren. Wil je meer weten over de ambities en uitgangspunten van de ontwikkeling? Check dan de website van Ons Nest.

We hopen medio 2024 de eerste schep in de grond te kunnen zetten. Wil je meer van de planning weten? Hou dan de website van Ons Nest in de gaten.