Van de Klok:
Van initiatief t/m vastgoedbeheer

Van de Klok staat voor een geïntegreerde aanpak van (grootschalige) bouwprojecten. Ze zijn voortdurend bezig om concepten te verbeteren en het aanbod uit te breiden. Innoveren is hun tweede natuur. Daar leren ze van stimuleert ze enorm.

Van de Klok Van initiatief tot en met vastgoedbeheer
High Parc Arnhem

Geïntegreerde aanpak
bouwproces

Met 100 jaar ervaring weet Van de Klok als geen ander wat oplossingsgericht werken betekent. Hun geïntegreerde aanpak houdt in dat ze tijdens elke fase van bouwen en ontwikkelen anticiperen op de volgende fase. Van initiatief tot en met het beheer. Alles is met elkaar verbonden en heeft direct invloed op elkaar. Daarnaast is het praktisch dat opdrachtgevers en kopers slechts met één partij te maken hebben.

Wijkgerichte aanpak

Samen met corporaties kijkt Van de Klok naar hun gehele bezit of de wijken waarin zij actief zijn. Ze brengen wensen en uitdagingen in kaart en bepalen gezamenlijk met alle stakeholders welke rol Van de Klok hierin kan spelen.

Een greep uit de vele Van de Klok-projecten

Goed wonen, werken & leven

"Nederland staat bol van traditie én innovatie. Een fijn land om in te leven. Want hoe druk bevolkt ons kleine landje ook is, de ontwikkelaars en bouwers van Nederland weten het toch voor elkaar te krijgen om kwalitatief goed wonen, werken & leven bereikbaar te maken. Als Van de Klok pakken wij hierin graag de voortrekkersrol op."

Harold van Rooijen
Harold van Rooijen
Bestuurder Van de Klok
Meer over onze specialismen