Adriaan van Erk
Ontwikkelen voor de omgeving

Adriaan van Erk uit Bergambacht neemt graag in een vroeg stadium het initiatief. Ontwikkelen, bouwen en opleveren doen ze op hun eigen unieke manier.

Kantoor Adriaan van Erk
Winkelcomplex Adriaan van Erk

Quick-wins vs
lange termijn visie

Adriaan van Erk kijkt altijd eerst naar de mogelijkheden van het gebied. Hierbij wordt er niet gekeken naar quick-wins maar gaan ze voor een lange termijn visie. De ruimte in Nederland is schaars, om deze goed te benutten is creativiteit en ervaring nodig. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is wat de omgeving nodig heeft.

Als Adriaan van Erk bij een ontwikkeling echt kwaliteit kan toevoegen dan wordt deze ontwikkeld. Hierbij wordt er ook gekeken naar duurzaamheid, klimaatadaptie, inclusivitieit en diversiteit. Op deze manier probeert Adriaan van Erk met de brede disciplines die in huis aanwezig zijn, de wereld een stukje mooier te maken.

bouwplaats adriaan van erk
Gebied
adriaan van erk visie
Adriaan van Erk - Fabriek
Adriaan van Erk - Bouwen
Zorgvuldig geselecteerde ketenpartners

"Elke keten is zo sterk als zijn zwakste schakel. Om het maximale resultaat te realiseren heeft Adriaan van Erk de allerbeste ketenpartners om zich heen verzameld. Een partnerschap met specialisten die vanuit hun expertise bijdragen aan onze duurzame en integrale gebiedsontwikkeling. Zorgvuldig geselecteerd, trouw aan onze filosofie en altijd van onbesproken kwaliteit."

Arie Houweling
Arie Houweling
Algemeen directeur