Heilijgers: Verfrissende aanpak

Heilijgers uit Amersfoort is een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf dat focust op duurzaamheid, digitalisering, diversiteit en verbondenheid. Ze onderscheiden zich door het leveren van maximale toegevoegde waarde en een hoge klanttevredenheid.

Kantoor Heilijgers
Suncourt Amersfoort

Consumentgericht
ontwikkelen en bouwen

Heilijgers inspireert met innovatieve ontwikkelings-, realisatie- en vastgoedbeheeroplossingen. Op basis van leervermogen, kennis en cost leadership. Met slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken. Hun labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer werken hierbij optimaal samen. Nieuwe inzichten implementeren ze direct.

Wie zoekt naar verrassende huisvesting haalt met Heilijgers een partner in huis, die ‘out of the box’ durft te denken. De klant en functionele behoeftes staan centraal.

Heilijgers werkt al meer dan 10 jaar met het Keurmerk Klantgericht Bouwen en komt steevast voor in de top 5 van beste Nederlandse bouwers.

Een greep uit de vele Heilijgers-projecten

Werkgeluk

"Super trots zijn wij op onze betrouwbare en betrokken medewerkers die naar elkaar omkijken, plezier uitstralen en altijd streven naar verbetering. Alleen als team kun je dit bereiken. Geen loze woorden, maar een belofte die we met elkaar waarmaken."

Herman Broekhuizen
Herman Broekhuizen
Algemeen directeur Heilijgers