Familiebedrijf met
een eeuw ervaring

Onze organisatie is in de loop der jaren flink veranderd en gegroeid, maar in de basis zijn we nog steeds hetzelfde bedrijf. Door de korte communicatielijnen zijn we nog altijd flexibel, handelen we snel en blijven we innoveren.

alt tag

Van de Klok bestaat uit verschillende divisies met hun eigen specialisme. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatiefase tot en met vastgoedbeheer wordt samen met co-makers verzorgd.

Meer over Van de Klok >

Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, maar verzorgt ook de (gebieds)ontwikkeling op uitbreidingslocaties. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf en Poznan (Polen).

Meer over Novaform >

Heilijgers ontwikkelt, realiseert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen, appartementen, zorg- en bedrijfshuisvesting. Ze minimaliseren daarbij bouwrisico’s en maximaliseren klanttevredenheid.

Meer over Heilijgers >

Ontwikkelen, bouwen en opleveren: dat gebeurt bij Adriaan van Erk op eigen, unieke wijze. Met herkenbare kwaliteit en maatschappelijke relevantie. Ze realiseren vastgoed naar de wensen en tevredenheid van kopers.

Meer over Adriaan van Erk >

Samen
in ontwikkeling

KlokGroep is getransformeerd van een klein metselbedrijfje naar een 'regisseur' van grootschalige bouwprojecten. De laatste jaren zijn we flink gegroeid door de overname van Heilijgers en Adriaan van Erk. Samen met Novaform en Van de Klok bestaan we nu uit 4 dochterbedrijven, met ieder hun eigen specialismen, kennis en kunde. Kruisbestuiving en kennisdeling helpen ons om gezamenlijk verder te komen en nieuwe deuren te openen.


Zo komen we tot samenwerkingsvoordeel en gaan we de uitdagingen in de markt aan.

"Het is onze missie om als familiebedrijf
met lef, toekomstbestendige leefomgevingen
te creëren."

Totaalonderhoud

Onze visie

We volgen marktveranderingen op de voet en passen onze organisatie, dienstverlening en producten daar snel en doordacht op aan. Daarbij stimuleren we medewerkers zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. Samen met duurzame partners grijpen we kansen en realiseren we met trots toekomstbestendige woon- en werkomgevingen. Ons gemeenschappelijke doel: tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers.

Kernwaarden KlokGroep

Wij zijn een financieel daadkrachtig familiebedrijf met 100 jaar ervaring.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s en de wereld om ons heen; daarom investeren wij in een fijne woon-, werk- en leefomgeving.

Wij geloven in de meerwaarde van samenwerken; onze transparante werkwijze en partnership met co-makers bewijzen dat.

Wij blijven onszelf en onze omgeving met een open mind voortdurend ontwikkelen; wij voelen het als onze plicht om verder te denken en meer te doen.

Merkarchitectuur

Merkarchitectuur
2023

Kantoor KlokGroep

Kantoor
KlokGroep

Directieteam Adriaan van Erk

Directieteam
Adriaan van Erk

Aandelenoverdracht Heilijgers in 2021

Aandelenoverdracht
Heilijgers in 2021

Voorzijde kantoor KlokGroep:  LIV woonbelevingscentrum

Woonbelevingscentrum
LIV

Directie KlokGroep

Ton van de Klok
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokGroep
Harold van Rooijen
Harold van Rooijen
Bestuurder Van de Klok en Heilijgers
Edwin KolkHuis Tanke
Edwin KolkHuis Tanke
Bestuurder Novaform en Adriaan van Erk
Jeroen van der Bron
Jeroen van der Bron
Financieel directeur
Daadkrachtig optreden in een gekantelde markt

"In de tweede helft 2022 kantelde de markt en stagneerde de verkoop. De behoefte aan betaalbare koopwoningen, middeldure en sociale huurwoningen is echter nog onverminderd groot, dus dit biedt ook kansen. KlokGroep is continu bezig om zich te wapenen tegen de teruggelopen verkoop én met een langetermijnvisie in te spelen op toekomstige ontwikkelingen."

Alt tag
Jeroen van der Bron
Financieel directeur KlokGroep
Lees meer over onze jaarcijfers