Familiebedrijf met
ruim een eeuw ervaring

Onze organisatie is in de loop der jaren flink veranderd en gegroeid, maar in de basis zijn we nog steeds hetzelfde bedrijf. Door de korte communicatielijnen zijn we nog altijd flexibel, handelen we snel en blijven we innoveren.

alt tag

Van de Klok bestaat uit verschillende divisies met hun eigen specialisme. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatiefase tot en met vastgoedbeheer wordt samen met co-makers verzorgd. Van de Klok heeft vestigingen in Nijmegen en Eindhoven.

Meer over Van de Klok >

Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, maar verzorgt ook de (gebieds)ontwikkeling op uitbreidingslocaties. Novaform heeft vestigingen in Rotterdam, Düsseldorf en Poznan (Polen).

Meer over Novaform >

Heilijgers uit Amersfoort ontwikkelt, realiseert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen, appartementen, zorg- en bedrijfshuisvesting. Ze minimaliseren daarbij bouwrisico’s en maximaliseren klanttevredenheid.

Meer over Heilijgers >

Ontwikkelen, bouwen en opleveren: dat gebeurt bij Adriaan van Erk op eigen, unieke wijze vanuit Bergambacht. Met herkenbare kwaliteit en maatschappelijke relevantie. Ze realiseren vastgoed naar de wensen en tevredenheid van kopers.

Meer over Adriaan van Erk >

Samen
in ontwikkeling

KlokGroep is getransformeerd van een klein metselbedrijfje naar een 'regisseur' van grootschalige bouwprojecten. De laatste jaren zijn we flink gegroeid door de overname van Heilijgers en Adriaan van Erk. Samen met Novaform en Van de Klok bestaan we nu uit 4 dochterbedrijven, met ieder hun eigen specialismen, kennis en kunde. Kruisbestuiving en kennisdeling helpen ons om gezamenlijk verder te komen en nieuwe deuren te openen. Zo komen we tot samenwerkingsvoordeel en gaan we de uitdagingen in de markt aan.

Totaalonderhoud

Missie, visie & kernwaarden
KlokGroep

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren.

Onze visie luidt: 'We reageren daadkrachtig op marktveranderingen door onze organisatie, dienstverlening en producten snel en doordacht aan te passen. Dat houdt ons slagvaardig en weerbaar.'

Bovenstaande missie en visie gelden ook voor onze werkmaatschappijen, net als onze kernwaarden:

We zijn eerlijk en realistisch in wat we wel en niet kunnen. Beloftes maken we waar, vaak zelfs meer dan waar. Met lef, inventiviteit én met beide benen op de grond.

We voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s en de wereld om ons heen. Daarom investeren wij in onze mensen en duurzame, gezonde leefomgevingen. De lat ligt hoog.

We geloven in de meerwaarde van samenwerken, binnen en buiten. Daarom investeren we in winnende teams op alle niveaus. Teamspirit brengt ons verder.

We willen het steeds beter doen, onszelf ontwikkelen. Met een open mind innoveren én ondernemen. Klaar voor morgen.

Merkarchitectuur

Merkarchitectuur
2024

Kantoor KlokGroep

Kantoor
KlokGroep

Directieteam Adriaan van Erk

Directieteam
Adriaan van Erk

Aandelenoverdracht Heilijgers in 2021

Aandelenoverdracht
Heilijgers in 2021

Voorzijde kantoor KlokGroep:  LIV woonbelevingscentrum

Woonbelevingscentrum
LIV

Goed resultaat in aantrekkende markt

"Was de woningmarkt in de eerste helft van 2023 nog problematisch, in de tweede helft onstond een evenwichtiger beeld tussen vraag en aanbod. Het lukte ons om in het moeilijke jaar 2023 meer dan 1.800 woningen te verkopen, waarvan bijna 600 sociale en 200 middeldure huurwoningen voor corporaties en beleggers."

Alt tag
Jeroen van der Bron
Financieel directeur KlokGroep
Lees meer over onze jaarcijfers