Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel
Lingedijk Tiel

Lingedijk, Tiel

5 koopwoningen en 69 appartementenReferentieBinnenstedelijkBasehomeNieuwbouw
5 koopwoningen en 69 appartementen

Van de Klok heeft samen met Zondag Ontwikkeling, aan een van de mooiste straten van Tiel, een bijzonder nieuwbouwproject gerealiseerd. Direct naast het centraal station van Tiel hebben wij 5 koopwoningen en 69 huurappartementen gebouwd.

Het project is er voor zowel starters als doorstromers. De 5 koopwoningen hebben 3 woonlagen met een plat dak en zijn conform ons BaseHome-concept gebouwd. De 41 vrije sector huurappartementen hebben een oppervlakte van 67 m² en zijn op de huurdersmarkt aangeboden door Credit Linked. Kleurrijk Wonen biedt de sociale huurappartementen aan, deze hebben een grootte van ca. 49 m².

Alle appartementen zijn gebouwd via het Wonivo-concept. De woningen zijn gasloos gebouwd en hebben een EPC-normering van 0,26. Aan de flora en fauna is ook gedacht; vleermuis- en gierzwaluwkasten vind je hier terug. Om de omwonenden op tijd en op de juiste manier te betrekken bij onze (bouw)werkzaamheden zijn we in januari '20 met informatieverstrekking via De BouwApp van start gegaan.

Architect
opZoom Architecten - contactpersoon: Johan Blokland
Constructeur
Adams Bouwadviesburea - contactpersoon: Rick Geurts
Realisatie
Van de Klok
Oplevering
Q3 - 2021