Ingrid de Boer

Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen KlokGroep

6 september 2023

Ingrid de Boer is per 1 september toegetreden tot de Raad van Commissarissen van KlokGroep. De Boer is geen onbekende in de vastgoedwereld en vervulde diverse bestuurlijke rollen.

Zo was De Boer 17 jaar algemeen directeur/bestuurder van woningcorporatie Woonbedrijf in Eindhoven. En bij de gemeente Nijmegen was ze 5 jaar hoofd stadsontwikkeling en 5 jaar directeur Wijk en Stad.

Toezichthouder en klankbord

Algemeen directeur Ton van de Klok is opgetogen: “Na het vertrek van Cecile van Oppen was er een plek vrij naast commissarissen John van de Klok en Gerard Jacobs. We zijn blij dat Ingrid met al haar kennis en ervaring de RvC komt versterken.” De Boer zal als voorzitter van de RvC een belangrijke rol vervullen als toezichthouder en klankbord bij koerswijzigingen als gevolg van de veranderde marktomstandigheden en de recente overnames van Heilijgers en Adriaan van Erk. Ze zal ook meedenken over het duurzaamheidsbeleid van KlokGroep, conceptontwikkeling en innovaties.

“Vanuit mijn ervaring en kennis draag ik graag bij aan de verdere ontwikkeling van KlokGroep. Het familiebedrijf is echter nieuw voor mij; ik ben benieuwd naar de dynamiek en bijzonderheden hiervan. Komende maanden ga ik me inwerken en nader kennismaken.”


Naast haar werkzaamheden voor KlokGroep zet De Boer zich in voor de voedselbank en Quiet Eindhoven. Daarnaast is ze toezichthouder bij diverse organisaties. We wensen haar veel succes.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal