KlokGroep finalist Familiebedrijven Award!

13 maart 2018

Na de nominatie voor de Familiebedrijven Award 2022 vorige maand, is nu ook bekend gemaakt dat KlokGroep de finale heeft bereikt! En daar zijn we natuurlijk supertrots op. In 2018 bereikte KlokGroep ook al de finale, maar toen sleepte Dutch Flower Group de eerste prijs in de wacht. Komende woensdag komen de negen juryleden op bezoek, waarna in april de uitreiking plaatsvindt. Hopelijk kunnen we het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf nog meer glans geven met het winnen van de award.

De Familiebedrijven Award wordt om het jaar uitgeloofd aan een uitblinkend Nederlands familiebedrijf en is een initiatief van Stichting Familie Onderneming. De stichting is in 2012 is opgericht door ondernemer John Fentener van Vlissingen om meer aandacht te krijgen voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie, ook bij de overheid.

Uit meer dan 500 Nederlandse familiebedrijven zijn - naast KlokGroep - de overige drie finalisten geselecteerd:

JAN LINDERS

Jan Linders is een zelfstandige regionale supermarktketen met bijna 65 supermarkten in het zuiden van Nederland. Met een bijna 60-jarige geschiedenis, 5.000 medewerkers én de derde generatie aan boord. Jan Linders staat voor het beste vers, regionale verankering, klantvriendelijkheid en elke dag voordelige boodschappen. Dit komt tot uiting door heel veel streekproducten in het assortiment, al 17 jaar een nummer één positie als beste bakkerij-afdeling van Nederland en al negen keer benoemd tot supermarkt met de beste bier- en speciaalbierafdeling (bron: GfK).

KONINKLIJKE OTOLIFT

Koninklijke Otolift Trapliften bestaat al ruim 130 jaar en is marktleider in Nederland en één van de belangrijkste spelers op de internationale markt op het gebied van trapliften. De huidige vierde generatie is aandeelhouder. Elke generatie weet op een innovatieve en succesvolle wijze weer in te spelen op de veranderingen in de markt. Otolift is vernieuwend, internationaal opererend en betrokken bij zijn medewerkers en community.

VEBEGO

Vebego is met ruim 42.000 medewerkers actief in schoonmaak, zorg, groen en facilitair management. In België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Vanaf dag één, nu bijna 80 jaar geleden, is alles bij Vebego gericht op goed werk: kwaliteit van leven en kwaliteit voor onze klanten. Voor iedereen die wil werken, heeft dit familiebedrijf een baan die ertoe doet. Vanuit de overtuiging dat de wereld op zijn mooist is als iedereen kan meedoen.

Meer informatie over de Familiebedrijven Award, de finalisten en genomineerden is te vinden op familiebedrijvenaward.nl

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal