Jong Klok | Kick-off in het Goffertstadion

15 mei 2024

Meer dan 80 jonge collega’s kwamen donderdag 19 april bijeen in het Nijmeegse Goffertstadion voor de kick-off van ‘Jong Klok’. Jong Klok is een nieuw initiatief waarmee we collega’s t/m 35 jaar ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. We bieden hen een stem, dagen uit om ideeën voor verbetering te delen, faciliteren connecties met andere Jong Klokkers, en stimuleren de ontwikkeling van een netwerk binnen én buiten de organisatie.

Start Jong Klok

De middag begon met ‘ice-breaking games’. Collega’s van KlokGroep en alle werkmaatschappijen leerden elkaar beter kennen door in kleine groepjes vragen te beantwoorden.

Na het spel werden de ’Jong Klokkers’ verwelkomd door Wilco van Schaik (directeur N.E.C.) die vol enthousiasme vertelde over zijn manier van ondernemen en de stappen die hij heeft gezet om te komen waar hij nu staat.

Algemeen directeur Ton van de Klok (KlokGroep) legde uit waarom Jong Klok is opgericht. Kennisdeling, ideeënuitwisseling, netwerken, persoonlijke ontwikkeling en de toekomst van KlokGroep staan daarbij centraal.

Het Jong Klok-programma rust op twee pijlers: kennis en netwerken. Themasessies bieden inzicht en kennisdeling, terwijl gezamenlijke evenementen het sociale aspect versterken.

Themasessies

Zesmaal per jaar organiseren we kennisbijeenkomsten waarop alle Jong Klokkers zich kunnen inschrijven. Na iedere themasessie gaat de deelnemende groep in gesprek met Ton van de Klok over het onderwerp van die dag.

Gezamenlijke evenementen

Twee keer per jaar komen alle Jong Klokkers samen. Deze evenementen hebben een feestelijke, sportieve, muzikale of competitieve insteek en draaien om gezelligheid en het creëren van een netwerk.

Borrelen, eten en een pubquiz

Het avondprogramma bestond uit gezamenlijk eten, borrelen en een pubquiz waar kennis werd opgedaan over muziek, film en de hoeveelheid rotondes van Adriaan van Erk (Bergambacht) tot aan Van de Klok (Nijmegen).

Al met al een zeer geslaagd evenement, waarbij zo'n 80 Jong Klokkers elkaar beter leerden kennen. Op naar nog meer memorabele bijeenkomsten in de toekomst.

Ben jij onder de 36 en wil jij in de toekomst ook onderdeel zijn van Jong Klok? Bekijk dan onze vacatures. Ben je boven de 36? Dan ben je uiteraard ook gewoon welkom bij onze organisatie.


Groepsfoto

Jong Klok

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal