Werken bij
Van de Klok

Van de Klok staat voor een geïntegreerde aanpak van (grootschalige) bouwprojecten. Ze zijn voortdurend bezig om concepten te verbeteren en het aanbod uit te breiden. Innoveren is hun tweede natuur. Daar leren ze van en stimuleert ze enorm. Wij kijken vooruit en zijn toekomstgericht. ‘Groot denken en gefocust werken’ typeert ons. We zijn een familiebedrijf met lef dat toekomstbestendige leefomgevingen creëert. We pakken maatschappelijk relevante projecten op die andere partijen niet altijd aandurven.

roy-2-hr-deel-klokgroep-kleding
Foto met logo

Geïntegreerde aanpak
bouwproces

Met 100 jaar ervaring weet Van de Klok als geen ander wat oplossingsgericht werken betekent. Hun geïntegreerde aanpak houdt in dat ze tijdens elke fase van bouwen en ontwikkelen anticiperen op de volgende fase. Van initiatief tot en met het beheer. Alles is met elkaar verbonden en heeft direct invloed op elkaar. Daarnaast is het praktisch dat opdrachtgevers en kopers slechts met één partij te maken hebben.

Wijkgerichte aanpak

Samen met corporaties kijkt Van de Klok naar hun gehele bezit of de wijken waarin zij actief zijn. Ze brengen wensen en uitdagingen in kaart en bepalen gezamenlijk met alle stakeholders welke rol Van de Klok hierin kan spelen.

Een greep uit de vele Van de Klok-projecten

Loyd Nijmegen

Loyd
Nijmegen

Hemelrijk Puiflijk

Hemelrijk
Puiflijk

Transformatie De Vasim Nijmegen

Transformatie De Vasim
Nijmegen

Ferdinand Huyck Soest

Ferdinand Huyck
Soest

Park Avenue Nijmegen

Park Avenue
Nijmegen

Opus Nijmegen

Transformatie Opus
Nijmegen

Wonivo: Tooropstraat, NIjmegen

Tooropstraat
Nijmegen

Boulevard Heuvelink, Arnhem

Boulevard Heuvelink
Arnhem

Doornroosje, Nijmegen

Doornroosje
Nijmegen

Goed wonen, werken & leven

"Nederland staat bol van traditie én innovatie. Een fijn land om in te leven. Want hoe druk bevolkt ons kleine landje ook is, de ontwikkelaars en bouwers van Nederland weten het toch voor elkaar te krijgen om kwalitatief goed wonen, werken & leven bereikbaar te maken. Als Van de Klok pakken wij hierin graag de voortrekkersrol op."

Harold van Rooijen
Harold van Rooijen
Bestuurder Van de Klok
Meer over onze specialismen