Type roodborst
Park Lokhorst site
Type vink 12 woningen
Type koolmees
Type merel

Park Lokhorst, Bennebroek

In totaal circa 250 woningenIn voorbereiding
In totaal circa 250 woningen

Wonen in een parkachtige setting tussen bos en bollenvelden, vlak bij het strand en de duinen. Aantrekkelijk? Maak kennis met Park Lokhorst! Een prachtig nieuwbouwplan in het gezellige dorp Bennebroek, Gemeente Bloemendaal waar u het beste van twee werelden vindt. De nieuwbouw wordt gerealiseerd te midden van monumentale panden en eeuwenoude bomen. Daarbij bent u met een kwartiertje rijden in bruisend Haarlem, terwijl u hier wel dorps en rustig woont. In park Lokhorst komen circa 250 woningen waarvan oer ongeveer 150 koopwoningen.

Project

Aan de plannen voor dit voormalige ziekenhuisterrein wordt hard gewerkt. Deze herontwikkeling is in handen van SVE Group en Adriaan van Erk Ontwikkeling met als hoofddoel om deze locatie te transformeren tot een bijzondere woonlocatie. Het parkachtige landschap blijft daarbij grotendeels behouden.

We kunnen alvast verhullen dat op deze plek in totaal zo’n 250 woningen gerealiseerd gaan worden waarvan circa 160 koopwoningen. Er komt een zeer divers aanbod, voor vrijwel alle leeftijden, in verschillende prijsklassen. Voorlopig staan vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen, herenhuizen, rijwoningen en appartementen op het programma.

Projectbetrokkenen

  • Ontwikkeling & realisatie: Adriaan van Erk Groep & SVE Group
  • Architect: Mulderblauw Architecten

Rol van Adriaan van Erk

Ontwikkeling en realisatie door Adriaan van Erk

Bijzonderheden

De monumentale panden worden getransformeerd tot woongebouwen voor sociale huur en zorgverlening. De 1e koopfase telt 31 royale, energiezuinige nieuwbouwwoningen in 4 verschillende typen. Er komen 3 vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 8 herenhuizen en 12 rijwoningen. We vertellen er met plezier meer over op deze website.