Verbouw kantoor Oosterpoort, Groesbeek
Verbouw kantoor Oosterpoort, Groesbeek
Verbouw kantoor Oosterpoort, Groesbeek
Verbouw kantoor Oosterpoort, Groesbeek

Verbouwing kantoor Oosterpoort, Groesbeek

KantoorReferentieBinnenstedelijkKantoorRenovatie
Kantoor

Woningcorporatie Oosterpoort uit Groesbeek is recentelijk een ketensamenwerking aangegaan met Van de Klok, Dura Vermeer, Hurks en tien regionale ketenpartners. Als gevolg van deze ketensamenwerking met Oosterpoort is Van de Klok Totaalonderhoud benaderd om het kantoorgebouw van Oosterpoort te verbouwen.

Verbouw kantoorpand

Momenteel heeft Oosterpoort 2 kantoren in Groesbeek. Het kantoor aan de Pannenstraat zal vanaf het 2e kwartaal van 2016 sluiten en vanaf dat moment zal de organisatie geheel opereren vanuit het nieuwe kantoor aan de Atelierweg.

Als gevolg van de samenvoeging van deze 2 locaties, wordt de binnenzijde van het kantoor aan de Atelierweg geheel opgefrist, inclusief enkele bouwkundige en installatietechnische aanpassing.

De uitvoering kent 2 fases. Oosterpoort kan namelijk niet het kantoor aan de Atelierweg sluiten tijdens de uitvoering. Zodoende is in fase 1 circa 2/3 van het kantoor ter beschikking van de aannemer en het resterende gedeelte in gebruik door de medewerkers van Oosterpoort. Zodra fase 1 gereed is, zullen de medewerkers van Oosterpoort intern verhuizen naar fase 1 en kan de aannemer starten met fase 2.

Architect
Architectenburo VOM te Duiven
Constructeur
Trios Advies B.V.
Directievoerder
Jeroen Heitzman
Installatie-adviseur
Willems technisch adviesbureau
Realisatie
KlokTotaalonderhoud B.V.
Oplevering
Q1 2016