Tuin van Blaricum
Tuin van Blaricum

Tuin van Blaricum, Blaricum

ReferentieUitleggebiedGebiedsontwikkeling

In de nieuwe woonwijk van Blaricum ” De Blaricummermeent” heeft Heilijgers 27 woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het project heeft de naam “Tuin van Blarium” en bestaat uit twee-onder-een-kap woningen, hoekwoningen en enkele tussenwoningen met een vrij op naam prijs van 225.000 tot 447.000 euro. De woningen hebben een vloeroppervlak van 110 en 156 m².

Blaricummermeent
Gelegen aan het Gooimeer, ten noorden van Blaricum, biedt de wijk alles voor de jonge en oudere liefhebber van karaktervolle nieuwbouw. Speelplaatsen, het rijke groen en slingerende straatjes geven de wijk een al levendig en bewoond karakter. Het resultaat: een prachtige eigentijdse woonwijk die past bij de intieme sfeer van Blaricum en toch een geheel eigen gezicht heeft.

Water in de hoofdrol
Het historierijke dorp wordt gevormd door monumentale boerderijen, karakteristieke huisjes en kapitale villa’s. Gevarieerd, precies zoals De Blaricummermeent ook zal zijn. Kronkelige straatjes, lanen en pleinen worden gesierd door de aanwezigheid van vele hagen, bomen en parkjes. En dan is er nog de rivier De Meentstroom. Deze stroomt dwars door de wijk.

Gemeenteblaricum

Gemeenteblaricum