’t Veenhof Amersfoort
’t Veenhof Amersfoort

’t Veenhof , Amersfoort

46 woningenReferentieUitleggebiedGebiedsontwikkelingNieuwbouw
46 woningen

‘t Veenhof is dorps wonen in het groen, een nieuwe buurt aan de rand van Hooglanderveen. Kenmerkend zijn de gebogen straatjes en de authentieke woningen met opvallende detailleringen als dakkapellen, rollagen en dakvormen.
In ’t Veenhof heb je de rust van het dorp maar de voorzieningen van de stad om de hoek.

Het plan
Het plan bestaat uit 46 woningen in verschillende woningtypen, zo zijn er rijwoningen met een beukmaat van 6 meter en twee woningtypen die zowel als rij, als hoek of als twee-onder-een-kap-woning gerealiseerd worden. Voor elk wat wils dus. Daarnaast heb je in ’t Veenhof de mogelijkheid te kiezen uit diverse plattegronden om zo de woning geheel naar eigen woonwens aan te passen.

De woningtypes
Type Mosveen en Bosveen hebben door de breedte van maar liefst 7,5 meter veel indelingsmogelijkheden. Deze woningen kenmerken zich door de afgetimmerde goten, dakkapellen en hoge raampartijen, waardoor het heerlijk licht in de woning is. Het herenhuis type Rietveen is 6 meter breed en beschikt over mooie gemetselde detailleringen en hoge ramen, waardoor deze woning ook over veel lichtinval beschikt.

Passende indeling en comfortabel
Wanneer je kiest voor een woning in ’t Veenhof kies je voor een huis dat past als een jas. De woning is immers vrij in te delen en de ruimte kan geheel naar jouw levensstijl worden ingedeeld. Werk je bijvoorbeeld veel thuis? Maak dan op de benedenverdieping een werkruimte. Heb je geen kinderen? Kies dan voor een ruime slaapkamer met inloopkast en luxe badkamer. Of denk bij de indeling aan de toekomst door te kiezen voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Het kan allemaal. Met vloerverwarming op alle verdiepingen nog zeer comfortabel ook!

't Veenhof Hooglanderveen - eerste fase gereed!

't Veenhof is dorps wonen in het groen. Aan de rand van Hooglanderveen verrijst in een nieuwe buurt. Kenmerkend zijn de gebogen straatjes en de authentieke woningen met opvallende detailleringen als dakkapellen, rollagen en dakvormen. In 't Veenhof heb je de rust van het dorp maar de voorzieningen van de stad om de hoek.