't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe
't Hof van Campe

't Hof van Campe - cluster 3, Ewijk

13 woningenReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
13 woningen

De nieuwbouwwoningen hebben een typisch dorpse architectuur, met moderne accenten. Een frisse combinatie. Door de fraai getinte gevels en donkere dakpannen heeft iedere woning een uitnodigende uitstraling. Dat is fijn thuiskomen. In en om het huis is er voor alle gezinsleden veel ruimte voor hobby’s, sport en spel.

De 13 woningen van cluster 3 liggen rondom een centraal groen hart. Door de creatieve plaatsing van de woningen heeft dit wijkje een speelse uitstraling. Kinderen hebben hier alle ruimte om heerlijk buiten te spelen. Bovendien kunt u ze, vanuit uw nieuwbouwwoning, gemakkelijk in de gaten houden. In dit buurtje komen maar weinig auto's. Zo kunt u in alle rust genieten van het vele groen en de prachtige nieuw gebouwde nieuwbouwwoningen.

Wonen in het Hof van Campe is wonen in het buitengebied van Ewijk en Beuningen. De rust en kracht en open landschappen met slingerende dijken, zicht op het water van de rivier De Waal, afgewisseld met de gezelligheid van de dorpen Ewijk en Beuningen en de stadse voorzieningen van Nijmegen.

Architect
BDG Architecten Almere
Constructeur
Triops Advies B.V.
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q2 2018