SkillsLab SOMT University Amersfoort

SkillsLab SOMT University , Amersfoort

SkillsLabReferentieBinnenstedelijkOnderwijsTransformatie
SkillsLab

De transformatie van bedrijfsruimte naar het SOMT University SkillsLab is binnen zes weken gereed. Het nieuwe Lab vormt de basis onder drie Master-opleidingen die aan het SOMT in Amersfoort worden gegeven en de uitbreiding naar een universitair curriculum.

SOMT is geaccrediteerd voor het verlenen van Universitaire Mastertitels in de Fysiotherapie, Manuele therapie en Manuele Geneeskunde. Het nieuwe SkillsLab speelt daarin een belangrijke rol en zal op 24 januari in gebruik genomen worden tijdens de open dag van de universitaire opleiding Fysiotherapie.

In het Skillslab wordt praktijkonderwijs gegeven aan studenten fysiotherapie. Ook is er trainingsruimte waar metingen worden verricht en waar het menselijk bewegingsapparaat wordt bestudeerd. In een studieruimte hebben studenten de mogelijkheid om gezamenlijk aan opdrachten te werken of individueel te studeren.

Het nieuwe SkillsLab vormt de opmaat naar de ingebruikname van het Life Long Learning Gebouw met daarin het MovementLab. In dit letterlijk dynamisch bewegende gebouw zullen vernieuwende, wetenschappelijke onderzoeken gaan plaatsvinden op het gebied van beweging.

Architect
agNOVA architecten
Installatie-adviseur
Lomans Totaalinstallateurs
Realisatie
Heilijgers