Regent’s Park Amersfoort
Regent’s Park Amersfoort
Regent’s Park Amersfoort

Regent’s Park, Amersfoort

ReferentieBinnenstedelijkAppartementenNieuwbouw

De riante appartementen in Regent’s Park zijn bijzonder luxe en voorzien van alle gemakken. Ruime woonkamers met een hieraan grenzend hoofdterras. Luxe badkamers met Villeroy en Boch sanitair. Stompe deuren, zwevende dekvloer en vloerverwarming. De afmetingen variëren van zo’n 70 tot 225 m2.

Op Regent’s Park komen drie luxe appartementengebouwen, genaamd: Churchill, Kennedy en Roosevelt. Het middelste gebouw, Churchill, is als eerste gerealiseerd en heeft op de begane grond de luxe voorzieningen voor de bewoners van Regent’s Park.

U hebt een privé-parkeerplaats in het parkeersouterrain waarin tevens uw eigen berging zich bevindt. De luxueuze hoofdentree heeft een vliesgevel met zonwerend glas, een luifel boven het bellentableau en de postkasten en er is een tochtsluis met automatische deuren. Alles wordt geopend door middel van een keycard.

De prachtige ligging in het Bergkwartier van Amersfoort maakt Regent’s Park tot een heerlijke woonomgeving. Een omgeving om van te genieten, van het groen én van het moderne comfort.

Exclusives

Sauna, fitness, library, diningroom, hotelsuite.
Het staat u vrij om gebruik te maken van de sauna, fitness en de library. De loungeruimte in de diningroom kunt u reserveren voor bijvoorbeeld een party waarbij u uw gasten in stijl kunt ontvangen.
En wilt u uw gasten laten overnachten? Geen probleem, hiervoor kunt u de hotelsuite reserveren.