8 ruime koopappartementen
8 ruime koopappartementen Passewaay Buurt 7 Tiel
8 ruime koopappartementen Passewaay Buurt 7 Tiel
8 ruime koopappartementen Passewaay Buurt 7 Tiel

Passewaay Buurt 7 , Tiel

8 koopappartementenReferentieOverige locatieCivielNieuwbouwGebiedsontwikkeling
8 koopappartementen

In 2016 heeft koepelorganisatie Passewaay 7C.V, waar Van de Klok deel van uitmaakt, 8 prachtige, ruime koopappartementen ontwikkeld in de centrale as van de deelwijk Buurt 7 van Passewaay in Tiel.

Omschrijving

De ruime appartementen (100 m2 – 120 m2) zijn voorzien van een woonkamer met keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Elk appartement heeft tevens de beschikking over een eigen buitenruimte, bergruimte en parkeerplaats.

Intensieve samenwerkingen

In Buurt 7 werkt de gemeente Tiel samen met Passewaay 7 C.V; de koepelorganisatie van de verschillende partijen (bouwers en projectontwikkelaars) die Buurt 7 ontwikkelen. De gemeente heeft het stedenbouwkundige plan (inrichtingsplan) en de randvoorwaarden (beeldkwaliteitsplan) vastgesteld. Passewaay 7 C.V. bouwt de woningen en voorzieningen, legt de wegen en de openbare ruimte aan en verkoopt, via makelaars, de woningen. Van de Klok heeft als projectontwikkelaar 8 koopappartementen ontwikkeld en Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. heeft als aannemer de woningen uiteindelijk gerealiseerd.

Bijzonderheden

De 8 luxe appartementen waren zo snel verkocht dat Van de Klok in de deelwijk Buurt 7 nog meer luxe koopappartementen gaat ontwikkelen in 2018. De behoefte aan deze woningen is enorm!

Architect
Koepelorganisatie Passewaay 7 C.V.
Constructeur
Constructieadviesbureau F. Wiggers
Directievoerder
opZoom Architecten
Realisatie
Gebroeders van Herpen B.V.