Park_Avenue_Nijmegen
Park_Avenue_Nijmegen
Woningen_van_Park_Avenue_Nijmegen_aan_het_water
Park_Avenue_en_LOYD_in_Nijmegen
Speciale_hoekwoningen_in_Park_Avenue_Nijmegen
Verschillende_typen_rijwoningen_in_Park_Avenue_Nijmegen
Parkeren_in_Park_Avenue_Nijmegen
Groendaken_van_Park_Avenue_Nijmegen_luchtfoto
Park_Avenue_Nijmegen_luchtfoto
Park_Avenue_Nijmegen_luchtfoto
Park_Avenue_Nijmegen_luchtfoto
Park_Avenue_LOYD_met_skyline_Nijmegen_luchtfoto

Park Avenue, Nijmegen

78 woningenReferentieUitleggebiedNieuwbouw
78 woningen

In de Waalsprong, nabij het Hart van de Waalsprong ontwikkelden en realiseerden wij 78 grondgebonden woningen in het project Park Avenue. Het programma varieert van 3- tot 4-laags rijwoningen met voor het merendeel een plat dak en een aantal specials op de hoeken.

Unieke locatie en uitzicht

Gelegen nabij het Hart van de Waalsprong biedt Park Avenue een ideale combinatie van stedelijk wonen en groene rust. Een deel van de woningen heeft uitzicht op een oude boomgaard, wat een uniek gevoel van natuur in de stad creëert.

Duurzaamheid en natuurinclusiviteit

Duurzaamheid staat centraal in Park Avenue. Alle woningen zijn aangesloten op stadswarmte en voorzien van groendaken, wat bijdraagt aan een beter milieu en een groenere leefomgeving. Daarnaast zijn er nestkasten geplaatst om de lokale flora en fauna te ondersteunen, waardoor natuurinclusief wonen werkelijkheid wordt.

Moderne mobiliteit

Parkeren gebeurt in het openbaar gebied, waardoor de ruimtelijke kwaliteit behouden blijft. Bovendien worden deelauto's ingezet om de mobiliteit van de bewoners te verbeteren en de parkeerdruk te verminderen.

Oplevering

De woningen zijn in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd.

Een stedelijk groene leefomgeving

Park Avenue biedt een bijzondere woonervaring in het meest stedelijke deel van de Waalsprong. Hier geniet je van een ruime tuin en een groene omgeving, zonder in te leveren op stedelijke voorzieningen. Het project laat zien hoe grondgebonden woningen perfect kunnen samengaan met stedelijk wonen en natuurbehoud.

Architect
LSWA
Constructeur
Triops
Realisatie
Van de Klok
Oplevering
Q1 2024