Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech
Nieuwbouw kantoor Relitech

Nieuwbouw kantoor Relitech, Nijkerk

ReferentieOverige locatieKantoorGebiedsontwikkeling

Relitech is een kennisbedrijf en ontwikkelt producten voor producenten binnen de medische markt. Ook ontwikkelt Relitech meet- en regelsystemen voor de industrie. Dit kan gaan om tools en hulpmiddelen voor de productie maar ook om (delen van) meet- en regelsystemen die in de industrie worden toegepast. Het gaat altijd om oplossingen precies op maat.

Open en transparant

Het nieuwe kantoor heeft een industriële look gekregen door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals beton en stucwerk in combinatie met strakke materialen zoals aluminium, RVS en grote glaspartijen.

De betonvloeren zijn uitgevoerd als monolitisch afgewerkte betonvloeren zonder verdere afwerking (bijv. tegelwerk). Ook de betonnen plafonds zijn niet voorzien van enige afwerking (bijv. systeemplafond). Doordat de (vloer)verwarming in de betonvloeren is opgenomen en overige installatie's zoals mechanische ventilatie, verlichting en kabelgoten in het zicht hangen ontstaat er een industriële look.

De buitenzijde is geheel voorzien van gevelstuc, vliesgevels en stalen gevelbeplating (microrib). Omdat het gebouw vrijwel géén haakse hoeken heeft en vol zit met grote vliesgevels, overstekken en ronde lijnen ontstaat er een heel modern en speels kantoor wat precies past in 'de op maat filosofie' van Relitech.

Architect
Lab32
Constructeur
Ingenieursbureau Palte BV
Directievoerder
BIRD Invest
Realisatie
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Oplevering
Q3 2014