Kerkwijk - fase 3a , Didam

23 woningenReferentieOverige locatieBasehomeNieuwbouw

Omringd door groen in een rustige kindvriendelijke wijk realiseert Van de Klok 23 woningen in een betaalbaar segment voor starters en jonge gezinnen. De woningen hebben een hedendaagse uitstraling met een witte gevel, een bruin genuanceerde gevel of oranjebruin genuanceerde gevel afgewerkt met een donkere plint.

Bekijk project
Constructeur
Triops - Robert Giesen
Directeur
Van de Klok - Toon van de Pol
Realisatie
Van de Klok - Joost Gerrits
Oplevering
Q2 - 2021

De 23 woningen worden duurzaam gerealiseerd met een EPC 0-waarde, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Uiteraard leveren we de woningen gasloos op. Daarnaast is het voor Van de Klok het eerste project dat met het gevelklaar systeem van Spaansen wordt gebouwd. Dit betekent dat de betonwand af-fabriek voorzien is van kozijnen, isolatie en (keramische) steenstrips voorzien van voegwerk. Dit systeem is een grote stap in de verdere prefabricage van onze BaseHome-woningen.

Kerkwijk is opgedeeld in een aantal deelgebieden die in 5 fases wordt ontwikkeld. Dit is de laatste fase en zal totaal uit ca. 110 woningen bestaan. Van de Klok realiseert hier 2 fases met in totaal 53 woningen.