Hof van Zeist

Hof van Zeist, Zeist

73 woningen, waaronder 39 appartementenReferentieBinnenstedelijkAppartementenNieuwbouw
73 woningen, waaronder 39 appartementen

Hof van Zeist is een nieuwbouwproject aan de rand van het centrum in Zeist. Binnen het project is een grote diversiteit aan woningen, met veel comfort, sfeer en een hoog afwerkingsniveau.

Deze 73 woningen, waaronder 39 appartementen, worden gebouwd in de stijl van de jaren dertig. Deze sluit prima aan bij de rest van de omgeving, waarvan de bebouwing zich kenmerkt door rijke details, baksteen, dakkapellen en warme kleurstellingen.

Het project biedt ook een royale ondergrondse stallingsgarage, waar auto’s veilig geparkeerd kunnen worden.

Aangrenzend ligt de Jacob van Lenneplaan waar Seyster Veste onlangs 6 gemeentelijke monumenten schitterend gerenoveerd heeft. Hof van Zeist maakt onderdeel uit van het project Zomerkwartier, waaraan ook de R.K. Woningbouwvereniging en de Kombinatie deelnemen. Dit zal uiteindelijk leiden tot een grootschalige vernieuwing van alle woningen in het plangebied.

Koopwoningen

De 21 royale Tuinwoningen (eengezinswoningen) hebben een woonoppervlakte van 118 m² tot 134 m² en een verkoopprijs vanaf € 239.999 v.o.n. De 26 Hof- en Parkwoningen (appartementen) hebben een woonoppervlak van 56 m² tot 130 m² en een verkoopprijs vanaf € 150.000 v.o.n. Op diverse woningen is de Slimmer Kopen-regeling van toepassing. Huurders uit Zeist hebben voorrang op deze woningen. Voor de overige woningen geldt een voordeelregeling van € 6.000.

Huurwoningen

Ook zijn er 26 woningen in de huur. Een groot deel van deze woningen is bedoeld voor de terugkeerders. Seyster Veste heeft ‘t Hof van Zeist in nauw overleg met een groot aantal van deze bewoners ontwikkeld. Zij hebben in afwachting van de sloop van hun woning aan de Schaerweijdelaan, tijdelijk elders gewoond om daarna in een nieuwe woning terug te keren.

't Hof van Zeist

Deze 73 woningen, waaronder 39 appartementen, zijn gebouwd in de stijl van de jaren dertig.