Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen
Het Hoge Rot, Hernen

Het Hoge Rot, Hernen

6 rij- en hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen -- 21 hoek- en rijwoningen en 5 twee-onder-een-kapwoningenReferentieOverige locatieBasehomeGebiedsontwikkelingNieuwbouw
6 rij- en hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen -- 21 hoek- en rijwoningen en 5 twee-onder-een-kapwoningen

Het Hoge Rot is een wijk met doorgaande straten, maar vooral ook met verkeersluwe straten. In deze rustige woonomgeving is het veilig spelen voor kinderen. De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders én kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Hernen beschikt niet alleen over een basisschool, maar ook een peuterspeelzaal. En in de nabije omgeving biedt de gemeente Wijchen nog meer scholen, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Deze omgeving biedt dan ook voldoende aanbod aan dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving van uw woning.

Het Hoge Rot

De woningen van Het Hoge Rot zijn met oog voor detail vormgegeven en afgewerkt. Er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. En dit alles met een knipoog naar de jaren '30 architectuur. Een genot voor het oog. De woningen zijn gelegen aan fraaie en gezellige eenrichtingsstraat, waarin ruim voldoende parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. De twee-onder-een-kapwoningen, kavels en hoekwoningen beschikken over minimaal twee opstelplaatsen, daarnaast wordt een parkeerplaats gerealiseerd in de openbare ruimte. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving en er is veel ruimte voor de kinderen om veilig en vrij te kunnen spelen.

Het Hoge Rot maakt deel uit van het historische dorp Hernen, gemeente Wijchen. Een prachtig plan met een mooie variatie in woningtypen, gedraaide kappen en het gebruik van verschillende kleuren metselwerk. Daarnaast variëren de gevelindelingen bij de verschillende indelingsvarianten die mensen zullen kiezen waardoor er een mooi straatbeeld ontstaat waarin iedere woning duidelijk individueel herkenbaar is. De hoeken worden gemarkeerd door woningen met een afwijkende gevel welke al dan niet gedeeltelijk wordt voorzien van keimwerk.

Het pittoreske dorp Hernen biedt een fijne woonomgeving met veel dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving. Het is een actief dorp waar de gemeente betrokken is om nieuwe initiatieven te ondersteunen om zo de leefbaarheid in het dorp nog verder te vergroten. Een greep uit de dagelijkse voorzieningen zijn: een peuterspeelzaal en school, dorpshuis De Mijlpaal, gezellig dorpscafé, dorpswinkel, kerk als centrum van activiteiten en de jaarlijkse kermis. Maar ook zijn er diverse nieuwe initiatieven gerealiseerd de afgelopen jaren, zoals een huiskamerrestaurant, boerderijwinkel en een fraaie theetuin. Een ondernemend dorp!

Architect
JongZeeuw Architecten
Constructeur
Triops Advies
Directievoerder
Van de Klok Wonen
Realisatie
Van de Klok Wonen
Oplevering
Q3 2014