Artist impression de Rentmeester
Artist impression de Rentmeester, dakterras
Artist impression de Rentmeester, bovenaanzicht
De Rentmeester, bouwplaats

De Rentmeester, Naaldwijk

In totaal 47 appartementenIn uitvoering
In totaal 47 appartementen

Appartementencomplex De Rentmeester wordt gebouwd direct aan het reeds bestaande wooncomplex De Secretaris aan de Secretaris Verhoeffweg.

Project

Appartementencomplex De Rentmeester wordt gebouwd direct aan het reeds bestaande wooncomplex De Secretaris aan de Secretaris Verhoeffweg. De architect van De Rentmeester heeft ook het naastgelegen complex De Secretaris ontworpen en lijkt het of beide projecten tegelijkertijd zijn gebouwd en architectonisch één geheel zijn.

De appartementen voldoen aan alle eisen die de overheid vandaag de dag stelt aan duurzame projectontwikkeling. Dat betekent volledig gasloos en een verwarmingssysteem met warmtepomp. Alle materialen zijn gekozen vanwege de minimale impact op het milieu. De isolatie zorgt daarbij zowel in de winter als zomer voor een perfect binnenklimaat.

Algemene voorzieningen van De Rentmeester worden gevoed met de zonnepanelen op de daken van de bovenste verdieping. De gezamenlijke binnentuin draagt bij aan het opvangen van regenwater bij hevige regenval en is daarmee klimaat adaptief en van toegevoegde waarde bij het verminderen van zogeheten hittestress.

Op de begane grond van De Rentmeester komt een Jumbo Foodmarkt.

Projectbetrokkenen

  • Opdrachtgever: Samen Ontwikkelen Westland
  • RPHST architectuur + stedenbouw
  • Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars
  • Constructeur – Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
  • Installatie advies – Nelissen Ingenieurs
  • Projectmanagement – Vastgoedprofs Naaldwijk

Rol Adriaan van Erk

Ontwikkeling en realisatie door Adriaan van Erk

Bijzonderheden

De allereerste Jumbo Foodmarkt van Westland en omstreken.

Vrijwel alle appartementen beschikken aan de voor- en achterzijde over een eigen ruime tuin en/of een sfeervol balkon. Bewoner(s) op de 3e verdieping beschikken over een gezamenlijke binnentuin van 900 m².

Opvallend is dat elke zijde van het complex een andere uitstraling heeft.