De Horst - fase 3, Druten
De Horst - fase 3, Druten
De Horst - fase 3, Druten
De Horst - fase 3, Druten

De Horst - fase 3, Druten

15 appartementenReferentieOverige locatieGebiedsontwikkeling
15 appartementen

Fase 3 bestaat uit een appartementencomplex met in totaal 15 woningen, bestaande uit 12 appartementen, 1 zeer royaal appartement van ruim 400 m² en 2 penthouses.

Bij de ontwikkeling van het laatste complex is er goed geluisterd naar de wensen van belangstellenden. Zo zijn de balkons vergroot en zijn de indelingen van de appartementen op onderdelen gewijzigd.


Diversiteit

Op de eerste verdieping zijn vijf appartementen gesitueerd. Drie appartementen hebben vrij uitzicht over de dijk en de Waal. Dit uitzicht komt volledig tot zijn recht door de grote ramen in de gevel. De andere twee appartementen zijn gesitueerd op het zuiden met zicht op de woonwijk en de kerktoren van Druten. Een verdieping hoger heeft in plaats van de twee westelijk gelegen appartementen één royaal appartement.

De derde verdieping heeft drie appartementen met vrij uitzicht over de Waal en de Uiterwaarden. Twee van de drie appartementen kijken ook uit over het dorp Druten. Over de volledige vierde verdieping bevindt zich één enkel appartement. Het appartement vormt zich rond het trappenhuis en heeft in vrijwel alle windrichtingen vrij uitzicht. Onder de twee kappen van het appartementencomplex bevinden zich nog eens twee penthouses. Minder groot dan het appartement eronder, maar met minstens zo goed uitzicht.


Realisatie

Doordat het complex direct naast de dijk wordt gebouwd dient er rekening gehouden te worden met de dijksluitingsperiode. De dijksluitingsperiode is een periode waarin uitvoering van werkzaamheden in en nabij waterkeringen niet of beperkt wordt toegestaan. Dit wordt gedaan ter bescherming van de waterkering.

Architect
Kokon Architectuur & Stedenbouw
Constructeur
Croes Bouwkundige Ingenieursbureau
Directievoerder
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Installatie-adviseur
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Realisatie
Van de Klok Bouw & Ontwikkeling
Oplevering
Vierde kwartaal 2017