Gezamenlijk
innoveren

Het is geen geheim: de bouwwereld staat de komende jaren voor flinke uitdagingen. Van het grote woningtekort tot complexe duurzaamheidsvraagstukken en oplopende bouwkosten. Door de jaren hebben we geleerd om deze uitdagingen het hoofd te bieden door samen te werken, kennis te delen en te innoveren. Hier is een sterke, verbindende moederholding met lef voor nodig.

3D-printer Heilijgers
Tooropstraat, Nijmegen

Samen maken we
betaalbaar en duurzaam
wonen bereikbaar

Het klinkt wellicht ambitieus, maar we zijn ervan overtuigd dat KlokGroep de komende jaren een substantiële bijdrage gaat leveren aan het oplossen van de woningcrisis. We hebben namelijk de grondposities in portefeuille om de komende 10 jaar ruim 20.000 woningen te realiseren. Door de innovatieve woningconcepten die we hebben ontwikkeld, zijn we in staat om betaalbare en duurzame woningen aan te bieden.

Doordachte en duurzame woningconcepten

Door de hoge materiaalkosten, strenge milieueisen, gestegen arbeidsloon en de hoge grondkosten is het voor veel partijen lastig om woningen te realiseren waar in de samenleving de meeste vraag naar is: betaalbare woningen. De enige oplossing is om te bouwen met doordachte woningconcepten die ruim voldoen aan alle mileu-eisen en waarmee de bouwkosten laag blijven

Historische Tuin en Stadstuin in Nijmegen

Duizenden
conceptwoningen

De afgelopen jaren hebben we duizenden conceptwoningen gerealiseerd voor corporaties, beleggers en particulieren. Het zijn beproefde concepten die we samen met onze co-makers voortdurend doorontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wat ons onderscheidt, is dat we alle doelgroepen kunnen bedienen door de combinatie van onze woningconcepten. We hebben nieuwbouwconcepten voor grondgebonden woningen (BaseHome), gestapelde bouw (Wonivo) en volledig circulaire woningbouw (Optimaat). Met deze concepten hebben we voorgesorteerd op de toenemende vraag vanuit de markt naar de ontwikkeling van kleine, betaalbare en duurzame woningen.

Deze concepten zorgen ervoor dat KlokGroep ook in de aankomende jaren toekomstbestendige leefomgevingen zal blijven ontwikkelen en realiseren. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Alle voorwaarden zijn aanwezig om ons als organisatie verder te ontwikkelen, samen met onze werknemers, co-makers en relaties. De komende jaren verwachten we door te groeien naar een omzet van ruim € 500 miljoen. De schaalgrootte die we zo bereiken biedt ons ook weer nieuwe kansen op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Sanyfix

Sanyfix
Badkamerrenovatie

BaseHome

BaseHome
De basis voor goed wonen

Wonivo Lingedijk Tiel

Wonivo
maatwerkoplossing met vaste bouwstenen

Optimaat Compact, betaalbaar en duurzaam

Optimaat
Compact, betaalbaar en duurzaam

Gevarieerde mix bij invulling stedenbouwkundig plan

Door de combinatie van de bouwconcepten Wonivo, Optimaat en BaseHome van Van de Klok is een gevarieerde mix mogelijk bij de invulling van een stedenbouwkundig plan met conceptwoningen en -appartementen. Hierdoor ontstaat een zeer efficiënt ontwikkel- en realisatietraject met zo min mogelijk (faal)kosten en materiaalgebruik. Ook Heilijgers heeft diverse bouwconcepten ontwikkeld.

Harold van Rooijen
Harold van Rooijen
Bestuurder Van de Klok en Heilijgers