De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht
De Grootmeesters, Utrecht

De Grootmeesters, Utrecht

10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningenReferentieUitleggebiedGebiedsontwikkeling
10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen

In de Utrechtse wijk Het Zand realiseert Van de Klok Wonen, in het project Grootmeesters, ruime, compleet onder architectuur gebouwde tweekappers en luxe afgewerkte vrijstaande nieuwbouwwoningen. De woningen zijn met oog voor detail vormgegeven.

De Grootmeesters

In De Grootmeesters woon je rustig in het groen, met veel leefruimte om je heen. Maar ook de gezelligheid van de Utrechtse binnenstad is op steenworp afstand. Ideaal bij De Grootmeesters is dat het treinstation Utrecht Terwijde op loopafstand ligt, waarmee reizen naar de Utrechtse binnenstad nog gemakkelijker wordt! Daarnaast zijn belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en A12 direct bereikbaar. Maar ook de directe omgeving zelf heeft veel te bieden, zoals bijvoorbeeld de historische dorpskern van Vleuten. Maar ook het prachtige Maximapark, dat recentelijk is uitgeroepen tot meest geliefde park van Nederland, is op steenworp afstand. Het is er heerlijk toeven met het hele gezin.

Het Zand is een wijk vol diversiteit in sfeer en architectuur. De wijk omvat oude boerderijen, bestaande linten, fruitboomgaarden en sloten, maar ook prachtige nieuwbouw. In het noorden is de bebouwing stedelijk en compact, het zuiden heeft een meer landelijk karakter met minder dichte bebouwing, gezellige hofjes, veel groen en water en ruime woonpercelen. In dit zuidelijke gedeelte van de wijk is De Grootmeesters gelegen.

De gezellige binnenstad van Utrecht behoeft weinig verdere uitleg. De historische panden, gezellige winkelstraten, breed aanbod van kleine boetieks, een breed aanbod aan cafe’s en restaurants, vele musea, concertpodia, theater en culturele mogelijkheden en evenementen. Veel meer kunt u zich niet wensen op steenworp afstand van uw nieuwe woning. Geniet van al het moois dat deze bourgondische stad te bieden heeft! Ieder kwartier gaat er een trein vanuit Het Zand naar de Utrechtse binnenstad. Ideaal!

Architect
Bijl Architecten
Realisatie
Bouwbedrijf Van der Maazen