Team KlokGroep bij de finish van de Strong Viking - Mud edition

Teamwork bij de Strong Viking Mud edition

20 april 2023

Na een uitje met personeelsvereniging De Klepel op de kartbaan afgelopen vrijdagavond in het Brabantse Uden, was het zaterdag 15 april alweer tijd voor de volgende activiteit: met een team van 16 collega’s van KlokGroep deden we mee met de Strong Viking Mud edition. De collega’s hadden zich de afgelopen weken zo goed mogelijk voorbereid op het 13 kilometer lange parcours over, onder en om obstakels heen. Door de modder!

De dag begon met een warming up. Op het terrein van de Berendonck in Wijchen, stond de beruchte Strong Viking instructrice Cynthia klaar om de deelnemers flink af te matten zodat ze goed opgewarmd aan de uitdaging konden beginnen. Het echte werk begon met een hoge muur waar iedere deelnemer overheen moest klimmen, gevolgd door tal van andere obstakels die de meeste mensen alleen door goed samen te werken kunnen trotseren. En dat is waar het bij uitdagingen als de Strong Viking Run allemaal om draait: teamwork.

Samenwerken
Voor de meesten was het een serieuze beproeving; met name de laatste loodjes wogen ook bij deze activiteit het zwaarst. Maar teamplayers als ze zijn, lukte het de ‘Klokkers’ natuurlijk om als team de finish te behalen. Na afloop werd er samen nog een gezellig biertje gedronken op een geslaagde afloop, want ook dat hoort er natuurlijk bij.


Fit de Klok rond
Vitaliteit is een belangrijk thema bij KlokGroep. Onder de noemer ‘Fit de Klok rond’ besteden we middels diverse activiteiten en initiatieven, aandacht aan de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers. Medewerkers mogen hier zelf ook het voortouw in nemen. De deelname aan Strong Viking Run met een team van KlokGroep, maar ook aan andere sportevenementen, is zo’n initiatief dat aangejaagd werd door een enthousiaste collega.

Team KlokGroep

Team KlokGroep
voor de start van de Strong Viking

actiefoto

Collega's Paul, Pim en Hugo
gaan door het slijk

actiefoto

Jordy
in actie

actiefoto

Pieter is
uitgetijgerd

actiefoto

Jochem onder
het prikkeldraad

actiefoto

Initiatiefnemer Jelte
in actie

Charlot baant zich een weg door de modder

Charlot baant zich een weg
door de modder

Hugo met de voeten in de klei

Hugo met de voeten in de klei

To the Max!

To the Max!

groepsfoto

Moe, maar voldaan bij de finish

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal