Oud-directeur Adrie van de Klok
Oud-directeuren Tonnie en Adrie van de Klok tijdens het 90-jarig bestaan van het familiebedrijf

Oud-directeur Adrie van de Klok overleden

11 maart 2021

In de avond van 9 maart is Adrie van de Klok op 89-jarige leeftijd thuis overleden. ‘Ome Adrie’ begon als zeventienjarige jongen in het metselbedrijfje van zijn vader, waar ook broers Jan, Piet en Tonnie werkten. Adrie ontpopte zich tot uitvoerder en werd later hoofd van de materieeldienst. Begin jaren '60 werd Adrie directielid en mede-aandeelhouder.

De tweede generatie bouwde het familiebedrijf verder uit tot een regionale speler van formaat, die in de jaren tachtig en negentig vooral groot was in de civiel-technische bouw. Zijn gezin kwam op de eerste plaats, maar vlak daarachter volgde het bedrijf.

Begin jaren 90 verkocht Adrie zijn aandelen, maar ging niet thuiszitten. Integendeel: hij is tot op hoge leeftijd actief gebleven bij de materieeldienst; eerst in Druten en later in Cuijk. In 2018 vierde hij zelfs zijn 70(!)-jarig jubileum. Vereerd en trots genoot hij met volle teugen van die dag, tezamen met zijn gezin. Kenmerkend voor Adrie waren zijn humor, betrokkenheid en eerlijkheid. Altijd hartelijk en sociaal, maar verkocht je hem onzin of flauwekul, dan was hij zo klaar met je.

Ome Adrie, bedankt voor alles wat je voor ons bedrijf betekende. Rust zacht.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal