Niels van Ginkel promoveert naar vestigingsdirecteur Novaform Rotterdam

11 januari 2022

Bij de start van dit nieuwe jaar heeft onze collega Niels van Ginkel een welverdiende promotie gemaakt naar vestigingsdirecteur kantoor Rotterdam van Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V.

Novaform is ingericht op verandering. Wij ontwikkelen vooruitstrevend, op iedere vierkante meter van ons terrein. Vraagstukken en marktontwikkelingen benaderen we als uitdagingen en kansen. We zijn creatief in het bedenken van oplossingen, die de optimale invulling leveren en in harmonie zijn met haar omgeving. Een belangrijke rol hierin is weggelegd voor de directeur van Novaform Rotterdam.

Niels van Ginkel: "Als Novaform maken we een mooie groei door. Ik ben blij met deze nieuwe verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat hiermee gegeven wordt. Er staat een goed team dat de komende periode nog verder uitgebreid zal worden. Ik ben er trots op dat ik daar leiding aan mag geven."

Niels van Ginkel startte in 2001 al in het vastgoed en brengt derhalve decennia vastgoedervaring met zich mee. In 2017 begon hij als senior projectontwikkelaar aan zijn carrière binnen Novaform. Hij was betrokken bij onder andere de grootschalige gebiedsontwikkeling van Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout en bij de aanzet tot de binnenstedelijke gebiedsontwikkeling Rivium District in Capelle aan den IJssel. Sinds januari 2019 was Niels als adjunct-directeur van Novaform Rotterdam verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vestiging.

Verder bouwen aan het succes van Novaform

Edwin Kolkhuis Tanke, algemeen directeur van Novaform Holding: "Naast zijn focus en verbindende kwaliteiten brengt Niels de juiste expertise om onze groeiambities te verwezenlijken. Met zijn kennis en ervaring gaan we samen verder bouwen aan het succes van Novaform."

Wij wensen Niels veel succes toe in zijn nieuwe functie! Een mooie stap in zijn carrière én om de voorgenomen groei van onze organisatie verder vorm te geven.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal