V.l.n.r: Sepp Krebbers, Damian Sitaram en Joas Drost

N.E.C. nu ook samen met KlokGroep te bewonderen in de eDivisie

10 november 2021

N.E.C strijdt vanaf deze week niet alleen op het veld voor de overwinningen, maar ook achter de Xbox en Playstation. Net als in de Eredivisie prijkt onze naam als trotse hoofdsponsor op het shirt van het N.E.C.-team in de KPN eDivisie.

In de KPN eDivisie spelen dezelfde teams, maar met andere spelers erin. Zo is het heel normaal dat Messi of Lewandowski namens N.E.C spelen. Van de Klok steunt de esporters Damian Sitaram en Joas Drost, die voor N.E.C actief zijn. YouTuber Sepp Krebbers is de content creator en reservespeler. Op 9 november maakte N.E.C na een aantal jaren afwezigheid haar rentree in de eDivisie. En met succes, een 1-0 achterstand op Feyenoord werd omgebogen naar een mooie 4-2 overwinning. De eerste drie punten zijn dus binnen en daarmee staat N.E.C. nu op een mooie tweede plek in de competitie. De wedstrijd is terug te zien op YouTube.

De KPN eDivisie bestaat al sinds 2016 en is inmiddels een groot succes. De wedstrijden zijn rechtstreeks met commentaar te volgen en worden door miljoenen kijkers per seizoen bekeken. Dinsdag 16 november is te zien of N.E.C een succesvol vervolg gaat geven aan hun ijzersterke eerste optreden. Alle wedstrijden zijn live te volgen op het YouTube-kanaal van de KPN eDivisie. Daarnaast zijn ze te volgen in een liveshow op ESPN 3.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal