KlokGroep en N.E.C. verlengen samenwerking tot 2029!

25 september 2022

KlokGroep is ook de komende jaren hoofdsponsor van N.E.C. Dat kwamen beide partijen onlangs overeen en werd tijdens ons ‘Feest van de Eeuw’ bekrachtigd met het tekenen van een nieuw contract. Het huidige contract is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2029. Met de verlengde samenwerking maakt KlokGroep de tien jaar als hoofdsponsor vol.

Algemeen directeur Wilco van Schaik vertelt: “We zijn als N.E.C. ontzettend trots op deze verlenging. En dit is geen gewone verlenging, maar een belangrijk partnership van maar liefst zeven seizoenen. Het onderlinge vertrouwen dat we in elkaar hebben is de basis geweest voor deze verlenging. De komende jaren gaan we gezamenlijk verder bouwen aan nieuwe successen, waarbij we niet vergeten waar we vandaan komen. Nijmegen en omgeving nemen we in ons hart en onze plannen mee!”

We streven nu naar een stabiele plek in het ‘linkerrijtje’. Dat doe je niet alleen, maar met partners waar je op kunt bouwen.

“Toen we in 2019 hoofdsponsor werden van N.E.C. speelde de club nog in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. N.E.C. blaakte echter van ambitie en paste ook qua maatschappelijke betrokkenheid goed bij KlokGroep. Die ambitie is de afgelopen jaren meer dan waargemaakt. Niet alleen de selectie, maar ook de organisatie is nu op Eredivisieniveau. Ook wij zijn de afgelopen jaren met N.E.C. meegegroeid. We streven nu naar een stabiele plek in het ‘linkerrijtje’. Dat doe je niet alleen, maar met partners waar je op kunt bouwen. We zijn blij en trots dat onze naam de komende jaren op het shirt van N.E.C. blijft prijken”, zo stelt Harold van Rooijen, directielid KlokGroep .

Robin Faber, commercieel manager N.E.C., is blij dat de deal is beklonken: “We zijn aan het einde van vorig seizoen om tafel gegaan met als doel de huidige verbintenis open te breken en te verlengen. Dit waren direct constructieve gesprekken op de inhoud, waarbij we elkaar snel vonden gezien onze landelijke uitstraling, sterke regionale verankering en maatschappelijke ambities. Wij zijn dan ook enorm trots om ook de komende jaren met KlokGroep op de voorkant van ons N.E.C.-shirt te lopen.”

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal