Jasper Karel en Niek Gerritsen treden toe tot directie Van de Klok

27 januari 2022

Bij Van de Klok krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en perspectief om te groeien. Dat blijkt maar weer nu zowel Jasper Karel als Niek Gerritsen de promotie hebben gemaakt naar een directeurspositie bij respectievelijk de bedrijfsonderdelen Wonen en Bouw & Ontwikkeling, per 1 januari 2022.

Ontwikkelingen binnen het familiebedrijf

Als familiebedrijf met lef, creëren we toekomstbestendige leefomgevingen. Zo trekken we de beste mensen aan die we kansen bieden voor groei, ontwikkeling en werkplezier. Bij die missie passen bestuursleden die hun strepen verdiend hebben binnen Van de Klok. Zowel Jasper Karel (45 jaar) als Niek Gerritsen (40 jaar) zijn al lange tijd aan Van de Klok verbonden en hebben binnen onze organisatie een voorname persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt.

Jasper Karel

In augustus 2005 trad Jasper Karel in dienst als leerling projectontwikkelaar, destijds nog in Druten. Al snel maakte hij de stap naar junior, en daarna senior projectontwikkelaar om vervolgens de titel hoofd projectontwikkeling te krijgen. In 2018 maakte hij de interne overstap naar Van de Klok Wonen en hield hij zich later als adjunct directeur bezig met de aansturing van de projectontwikkeling van grondgebonden woningen.

Harold van Rooijen, algemeen directeur van Van de Klok, roemt Jasper om zijn procesmatige en verbindende kwaliteiten. “Bij de groei die we als organisatie doormaken, hebben we bestuurders nodig met competenties op het gebied van structuur en control. Jasper is daar de perfecte kandidaat voor. Daarnaast is hij uitermate sterk om een project wat enkel in grove lijnen is neergezet, tot een volmaakt eindresultaat te brengen, met respect voor en behoud van relaties. We zijn trots Jasper te mogen verwelkomen als volwaardig directielid.”

Voor Jasper waren zijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, de reden om destijds bij Van de Klok aan de slag te gaan: “Van de Klok is enorm gegroeid en veranderd en ik heb mezelf in het verlengde hiervan kunnen ontwikkelen met deze stap als resultaat. Een enorme leuke en leerzame ontdekkingsreis!”

Nu Jasper Karel deze promotie maakt, vormt hij met Stefan van Duijnhoven de tweekoppige directie van Van de Klok Wonen. Hierbij gaat Jasper zijn kwaliteiten inzetten op het gebied van procesbeheer; het tweetal is samen verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het team.

Niek Gerritsen

Als jonge kerel werd Niek Gerritsen in mei 2007 aangenomen. Hij ging aan de slag als junior projectontwikkelaar, en groeide stapsgewijs door naar senior projectontwikkelaar. Na zijn vervolgstap als hoofd planontwikkeling bij Van de Klok Integrale Projecten, ontwikkelde hij zich door naar de functie van adjunct directeur van Van de Klok Bouw en Ontwikkeling. Zijn promotie tot volwaardig directeur van deze divisie, maakt het rijtje compleet.

Volgens Harold van Rooijen is de benoeming van Niek tot directeur, een logische stap. “Van de Klok heeft ambitieuze doelstellingen, die we als organisatie alleen kunnen behalen als we zorgen voor continuïteit in omzet. Met zijn overtuigingskracht, ambities en brede belangstelling is Niek niet alleen in staat om belangrijke relaties aan te gaan en goed te onderhouden; het zorgt er bovendien voor dat zijn teamleden zich aangemoedigd voelen om samen te werken met lef. We zijn verheugd dat Niek is toegetreden tot ons directieteam.”

Zijn ambitie om onderdeel te zijn van het directieteam, heeft Niek nooit onder stoelen of banken geschoven. “Sinds mijn start bij Klok heb ik veel geleerd. Door de groei van het totale bedrijf heb ik invulling kunnen geven aan mijn ambitie en ik ben daarbij zorgvuldig begeleid. Ik kijk er naar uit om de divisie Bouw en Ontwikkeling te begeleiden bij haar verdere groei en alle uitdagingen die daarbij op mijn pad komen.”

Samen met het 3-koppige management team van Van de Klok Bouw en Ontwikkeling, is Niek Gerritsen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe, binnenstedelijke projecten. Niek houdt zich daarnaast bezig met de doorontwikkeling van zijn team. Rob Jans staat hem, maar ook Jasper Karel in de bedrijfsvoering bij; als directeur Bouw binnen Van de Klok is Rob Jans verantwoordelijk voor de technische invulling van de ontwikkeling en realisatie.

Ook werken en stappen maken binnen Van de Klok? Stuur ons een berichtje en nodig jezelf gerust uit voor een kop koffie!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal