Het familiebedrijf: Wesley en Daisy Janssen

29 augustus 2019

Dat onze organisatie een familiebedrijf is, dat weet bijna iedereen, maar dat er binnen de organisatie ook veel andere families werkzaam zijn, dat is minder bekend. Daarom introduceren we het item 'Het familiebedrijf' waarin we bloedverwanten graag aan je voorstellen. In deze eerste editie zijn Wesley Janssen en zijn zus Daisy aan de beurt!

De families achter de familie

Het is Wesley geweest die zijn zus Daisy heeft geïntroduceerd binnen Van de Klok. Wesley werkt als realisatiemanager, sinds 2009, op de afdeling Totaalonderhoud en attendeerde zijn zus, die op zoek was naar een andere baan, op de vacature van woonconsulente. “Helaas had je voor die functie bouwkennis nodig en die had ik niet”, vertelt Daisy. “Maar dat ik ander werk zocht, is wel bij Johan Beelen, directeur Totaalonderhoud, blijven hangen. En na een half jaar belde hij me op met de vraag of ik misschien interesse had in de vacature van servicedeskmedewerker. In deze functie heb je veel contact met bewoners over bijvoorbeeld reparatieverzoeken en heb je een coördinerende functie. Bouwkennis is dan minder belangrijk. Inmiddels werk ik alweer bijna een jaar op de afdeling Totaalonderhoud en heb het erg naar m’n zin. Het is een leuk team waar ik veel van leer”.

Een hechte band

Dat beide op de afdeling Totaalonderhoud werken, betekent niet dat ze elkaar ook elke dag zien of spreken op de werkvloer. Wesley werkt op de bouwprojecten en Daisy zit op het kantoor in Nijmegen. “Soms bellen we als ik bijvoorbeeld een vraag moet beantwoorden over een project waar Wesley heeft gewerkt. Dat is dan wel zo makkelijk”, legt Daisy uit. Buiten het werk zien ze elkaar wel veel en hebben ze een goede band. “We lopen de deur niet plat bij elkaar, maar zijn er wel voor elkaar”, vertelt Wesley. “We wonen allebei in Groesbeek en eten regelmatig samen.

De appel valt niet ver van de boom

Wesley en Daisy komen, niet geheel toevallig, ook uit een bouwfamilie. Hun vader en opa waren allebei metselaars. “Daarom ben ik timmerman geworden,” grapt Wesley. “Dat was handiger, want die hadden we nog niet in de familie.” Dat beide uiteindelijk in een familiebedrijf werken, komt door een samenloop van omstandigheden. Bij Wesley kwam het op zijn pad tijdens zijn schooltijd en Daisy werd geïntroduceerd door Wesley. “Maar je voelt wel echt dat KlokGroep een familiebedrijf is”, vertelt Wesley verder. “Iedereen is betrokken, sociaal en de sfeer is open.” Daisy vult aan: “Het maakt ook niet uit hoe hoog je rang is, iedereen is heel makkelijk aanspreekbaar en toegankelijk. Heel fijn.”

Wesley Janssen

Geboren op 23 november 1988 in Groesbeek en werkt als timmerman sinds 2009 bij Van de Klok Totaalonderhoud. Vanaf januari dit jaar is hij realisatiemanager. Hij leerde het vak als leerlingtimmerman bij bouw- en aannemingsbedrijf De Graaff (later overgenomen door Van de Klok). Onofficieel is hij dus al langer dan 12,5 jaar in dienst ;-) Hij is de broer van Daisy Janssen. In zijn vrije tijd hapt hij graag zand tijdens het motorcrossen. Dat doet hij bij vereniging MBC de Zeven Heuvelen. Hij woont samen met Larissa Janssen in Groesbeek en is de trotse vader van dochter Milly (2).

Daisy Janssen

Werd geboren op 20 juli 1992 in Groesbeek. Ze werkt sinds 2018 als servicedeskmedewerker bij de divisie Totaalonderhoud van Van de Klok. Ze is de zus van Wesley Janssen, is single en woont in Groesbeek. In haar vrije tijd spreekt ze graag met vriendinnen af, houdt ze van een wijntje en het bezoeken van festivals. Ze past graag op haar kleine nichtje Milly.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal