Fitte collega's tijdens Gezonde KlokMaand 2021

8 oktober 2021

In september was het weer zo ver: alle medewerkers van Van de Klok en Novaform konden meedoen aan de Gezonde KlokMaand. Met ons programma ‘Fit de Klok rond’ stimuleren we medewerkers gedurende het hele jaar al om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken; in de Gezonde KlokMaand september deden we daar nog een schepje bovenop!

Van de Klok zou Van de Klok niet zijn als er niet ook nog een wedstrijdelement aan verbonden werd. De collega's die aan de meeste challenges meededen, wonnen een leuke prijs.

Op een persoonlijke vitaliteitskalender, was voor iedereen inzichtelijk welke activiteiten en challenges er per dag georganiseerd werden. Ook voedingstips werden gedeeld, want bij gezond leven mag gezonde voeding natuurlijk niet ontbreken.

Fysieke gezondheid

Veel animo was er voor het upcoming 'padel', waar maar liefst twee clinics na werktijd helemaal volgeboekt waren door Klokkers. Leuke sport! Er werd gemountainbiket in de prachtige omgeving van de Mookerheide en een stevig potje getennist door de Robin Haases en Kiki Bertens onder de collega's. De wielrenfanaten konden hun hart ophalen tijdens een training door de heuvels rondom Nijmegen, samen met de studenten van wielervereniging Mercurius. Tijdens een stoere boksclinic in Lent, konden collega's even al hun energie kwijt en we waanden ons op Scheveningen, toen we met de voetjes in het zand bij het net stonden tijdens het beachvolleyballen in de Honig fabriek. Na het werk een rondje hardlopen met collega's wordt sowieso al regelmatig gedaan, dus die konden we in de Gezonde KlokMaand niet overslaan.

En natuurlijk werd er vers fruit gebracht naar de bouwplaatsen en waren er op kantoor verschillende challenges en workouts in de pauze waar enthousiast aan meegedaan werd.

Braingym

Zoals ieder jaar was er ook aandacht voor de geestelijke gezondheid, deze keer met een workshop braingym. Wist je dat je veel productiever wordt als je tijdens een werkdag verschillende rustmomentjes neemt, en je hoofd (en lijf) even op pauze zet? Je sluit je dag een stuk energieker af.

Ook meedoen?

Binnenkort leren we boulderen in de klimhal en we maken ons ook alweer klaar voor deelname aan de Zevenheuvelennacht, waar we met een team van Van de Klok zeven kilometer gaan hardlopen.

Wil je ook deelnemen aan onze activiteiten? Lees meer over werken bij Van de Klok en solliciteer op een van onze vacatures! Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer een kop koffie komen drinken als we geen concrete vacature voor jou hebben.

Of lees meer over ons vitaliteitsprogramma Fit de Klok rond.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal