Marcel Horvers | stellvertretender Geschäftsführer Eindhoven
Edwin Kolkhuis Tanke | Hauptgeschäftsführer von Novaform

Extra vestiging Novaform in Rotterdam

29 augustus 2017

De laatste jaren ontwikkelt Novaform Vastgoedontwikkelaars steeds meer projecten in het westen van het land. Om de markt in de Randstad optimaal te kunnen bedienen opende Novaform op 1 september 2017 een extra vestiging in Rotterdam. Hierdoor zitten we dichter op de regionale markt en bij onze lopende projecten.

Onder leiding van Edwin Kolkhuis Tanke opereren Dyon van Aldenhoven (ontwikkelingsmanager) en Niels van Ginkel (projectontwikkelaar sr.) vanuit het nieuwe kantoor. Commercieel managers Bert Simpelaar en Bas Haas benaderen de markt zowel vanuit Eindhoven, als Rotterdam. Behalve in Eindhoven is Novaform ook al een aantal jaren actief in het Poolse Poznan en sinds juni 2017 is er ook een Duitse vestiging in Düsseldorf.


Nieuwe rol Edwin Kolkhuis Tanke

Door de toename van het aantal vestigingen verandert de rol van Edwin als algemeen directeur binnen Novaform. Hij blijft verantwoordelijk voor de algemene leiding en bedrijfsvoering van alle Novaform-vestigingen. Daarnaast legt hij zich samen met Ton van de Klok (algemeen directeur KlokHolding), Harold van Rooijen (algemeen directeur KlokGroep) en Jeroen van der Bron (financieel directeur KlokHolding) toe op verdere groei en expansie van de ondernemingen binnen KlokHolding, waar Novaform en KlokGroep deel van uitmaken.


Promotie Marcel Horvers

De dagelijkse leiding in Eindhoven is nu in handen van Marcel Horvers, die voorheen adjunct-directeur was. Hij promoveerde daardoor tot vestigingsdirecteur. Marcel is al sinds 1999 bij Novaform werkzaam. Hij begon als junior ontwikkelaar en heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Deze promotie is dan ook niet meer dan een logisch vervolg van zijn carrière.


Met deze veranderingen zetten we weer een mooie stap in de verdere ontwikkeling van Novaform. We hopen u binnenkort te ontvangen in Eindhoven of Rotterdam.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal