Hans van der Westen, Voedselbank Nijmegen & Overbetuwe
Petra Schoenmakers, Voedselbank Druten
Ernie Drissen, Voedselbank Wijchen & Beuningen
Ton van de Klok met een van de cheques
Charl Stroek, Excluton
Leuk! Een 'bedanktaart' namens de voedselbanken

Een speciale levering aan drie voedselbanken

10 april 2020

Het Oranjebal 2020 dat zondag 26 april op het kasteel van Hernen zou plaatsvinden gaat vanwege het coronavirus niet door. Het bal werd georganiseerd door Soroptimistclub Batenburg en Lions Club Maas en Waal, waarbij de opbrengst van de loterij, sponsoring en entree ten goede zou komen aan de doelen die de Soroptimistclub en Lionsclub gedurende het jaar steunen. Het hoofddoel van het Oranjebal: de voedselbanken in de regio.

Van de Klok en Excluton zouden samen het Oranjebal sponsoren. Hoewel het Oranjebal niet doorgaat is er toch voor gekozen gekozen om de sponsoring door te laten gaan, nu in de vorm van een rechtstreekse gift aan drie voedselbanken. De voedselbanken kunnen een financiële bijdrage -juist in deze tijd- immers erg goed gebruiken. In totaal doneerden Van de Klok en Excluton €10.000 euro aan de Voedselbanken Wijchen & Beuningen, Druten en Nijmegen-Overbetuwe.

We wilden hier iets bijzonders van maken, maar wel op een gepaste wijze in de huidige coronatijd. Daarom is de levering van drie kistjes met fruit en drie cheques van ieder €3.333 aan de voedselbanken vastgelegd in een vlog, gemaakt door de zussen Judy en Inge. Ze hebben hierbij uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. De overdracht wordt indirect gedaan door Harold van Rooijen van Van de Klok en Charl Stroek van Excluton.

Vlog

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal