Eerste werkdag
Novaform

Welkom! Jouw avontuur bij Novaform gaat bijna van start. Ondanks dat dit vast spannend is, moet het vooral leuk zijn. Daarom op deze pagina nog wat extra informatie en tips zodat jij jouw eerste dag meteen goed en fijn van start kan.

Logo Novaform
Vestiging in Rotterdam

Kantoor
Novaform

Ons kantoor is te vinden op de Lichtenauerlaan 108, Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om je auto op te laden. Kom je met het OV? Kralingse Zoom is 5 minuten lopen. ’s Ochtends starten we tussen 7:30 uur en 9:00 uur. Jouw werktijden zijn bespreekbaar en ook deels thuiswerken, of werken op een andere Klokgroep-locatie behoort tot de mogelijkheden. Dit stem je af met je leidinggevende. We vinden het belangrijk dat jij een goede balans vindt tussen werk en privé en je werkzaamheden zo effectief mogelijk kan uitvoeren.

Op je eerste dag word je om 9:00 uur ontvangen. Je krijgt dan al je benodigde spullen, zoals je laptop, werktelefoon en eventueel de sleutel van je lease-auto. Ook krijg je een sleutel van het pand, de fietsenstalling en een tag om de slagboom op het parkeerterrein te openen.

Op kantoor werken we met flexplekken. Niemand heeft dus een eigen plek waardoor jij elke dag naast een andere collega's kan gaan zitten. De bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar, dus je kan afwisselend zitten en staan. Er zijn voldoende vergaderruimten en enkele concentratieplekken.

gezonde lunch novaform

Lunchpauze
bij Novaform

De lunchpauze is een belangrijk sociaal moment op de dag en doen we daarom gezamenlijk. Onder het genot van een heerlijk verzorgde lunch is de ervaring dat je leuke gesprekken met je collega’s hebt, zodat je elkaar nog beter leert kennen en weet wat de ander bezighoudt. Als het lekker weer is, zijn er altijd wel een aantal collega’s die een gezonde lunchwandeling maken waarbij je makkelijk kan aansluiten.

Kun je écht niet wachten?

Dan zijn er alvast een aantal dingen die je kunt doen om een nóg snellere start te maken:

  • Kom alvast langs voor een bak koffie! Vinden we gezellig. Stuur wel even een mail of bel even naar je leidinggevende zodat je zeker weet dat hij of zij op kantoor aanwezig is;
  • Volg ons op onze LinkedIn pagina;
  • Misschien nog wel de belangrijkste taak: neem lekker je rust, de inwerkperiode is altijd een intensieve periode met veel indrukken.