Eerste werkdag
Heilijgers

Welkom! Jouw avontuur bij Heilijgers gaat bijna van start. Ondanks dat dit vast spannend is, moet het vooral leuk zijn. Daarom op deze pagina nog wat extra informatie en tips zodat jij jouw eerste dag en de weken erna meteen goed en fijn van start kan gaan.

HEILIJGERS_TIMMERLIEDEN_CAMPAGNE_2019_V5
Heilijgers kantoor Amersfoort

Kantoor
Heilijgers

Ons kantoor is te vinden op de Displayweg 2. Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om je auto op te laden. Kom je met het OV? De bushalte is om de hoek.

Op je eerste dag word je hier om 8:30 verwacht (of dit is anders indien afgesproken). Je kan je dan melden bij de receptioniste die vervolgens zorgt dat jouw leidinggevende jou beneden bij de receptie komt ophalen.

Vervolgens ontvang je op de eerste dag alle benodigde spullen, zoals laptop, werktelefoon & auto (indien nodig), en alle informatie.

Vacature-Werkvoorbereider-Projectvoorbereider-BIM-Heilijgers-Amersfoort

Werkplek & Werkomgeving

We starten tussen 7:30 tot 8:30 uur. Iets later mag natuurlijk ook als je maar een dag van 8 uur maakt.

We werken met vaste werkplekken binnen Heilijgers.

Ten slotte bieden we de mogelijkheid om soms thuis te werken, waardoor medewerkers flexibeler kunnen zijn in hun werklocatie. Dit stelt medewerkers in staat om een balans te vinden tussen werk en privé en hun taken effectief uit te voeren, ongeacht waar ze zich bevinden.

Broodtrommel van Tijs Ahout

Lunchpauze
bij Heilijgers

We hebben binnen Heilijgers geen bedrijfskantine, dus je dient zelf lunch mee te nemen. Tijdens de lunch vinden veel lunchwandelingen plaats. Wil je een lunchwandeling maken? Vraag het aan een collega of wacht beneden bij de receptie om aan te sluiten.

Team Heilijgers 2019

De OR stelt zich voor

Vanwege onze bedrijfsstructuur is het wenselijk om een ondernemingsraad te vormen die alle divisies binnen de holding vertegenwoordigen.

De OR-club bestaat uit: Arjan Brunekreef, Jan-Maarten Polman, Aalt Tichelaar, Kazim Dogan, Edwin Brand en Ivo van Koelen.

De OR is er om aanspreekbaar te zijn voor de mensen werkzaam in de betreffende divisies en om goed met de verschillende collega’s mee te kunnen denken en waar mogelijk verbetervoorstellen aan te pakken, voorstellen te doen en indien mogelijk af te handelen.

De OR-leden zijn per email makkelijk bereikbaar. Daarnaast vind je informatie op KlokNet. Hier vind je ook alle notulen van het OR-overleg.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-23 om 09

Personeelsvereniging
van Heilijgers

Bij Heilijgers streven we ernaar om een gemeenschap te creëren, waarin collega's niet alleen samenwerken op de werkvloer, maar ook buiten de kantooruren met elkaar kunnen genieten. Daarom hebben we een eigen personeelsvereniging.

Of je nu houdt van sport, cultuur, of gewoon gezellig samenzijn, onze personeelsvereniging biedt een scala aan mogelijkheden om collega's te ontmoeten en te genieten van diverse activiteiten. Het is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur, waarbij we niet alleen samenwerken, maar ook samen plezier hebben.

Kun je écht niet wachten?

Dan zijn er alvast een aantal dingen die je kunt doen om een nóg snellere start te maken:

  • Kom alvast langs voor een bak koffie! Vinden we gezellig. Stuur wel even een mail of bel even naar je leidinggevende zodat je zeker weet dat hij of zij op kantoor aanwezig is;
  • Volg ons op onze LinkedIn pagina;
  • Misschien nog wel de belangrijkste taak: neem lekker je rust, de inwerkperiode is altijd een intensieve periode met veel indrukken.