Eerste werkdag
Van de Klok of de holding (KG)

Welkom! Jouw avontuur bij Van de Klok of bij de holding (KG) gaat bijna van start. Ondanks dat dit vast spannend is, moet het vooral leuk zijn. Daarom op deze pagina nog wat extra informatie en tips zodat jij jouw eerste dag bij Van de Klok of de holding (KG) meteen goed en fijn van start kan.

Feest van de eeuw
Kantoor-KlokGroep-[04-2017]-frontaal-LR

Kantoor
Van de Klok

Ons hoofdkantoor is te vinden op de Kanaalstraat 200, Nijmegen. Er is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om je auto op te laden. Kom je met het OV? De bushalte is om de hoek.

Op je eerste dag word je hier om 8:30 verwacht (of dit is anders indien afgesproken). Je kan je dan melden bij de receptioniste die vervolgens zorgt dat jouw leidinggevende jou beneden bij de receptie komt ophalen.

Vervolgens ontvang je op de eerste dag alle benodigde spullen, zoals laptop, werktelefoon & auto (indien nodig), en alle informatie.

Nieuw kantoor Novaform

Kantoor
Van de Klok Eindhoven

Naast ons hoofdkantoor in Nijmegen hebben we ook een vestiging in Eindhoven te vinden op Flight Forum 146, Eindhoven.

Kom je met de auto? Onder het gebouw zit een parkeergarage hier kan je je aanmelden via de intercom. Kom je met het OV? De bushalte zit om de hoek.

Open werkplekken op kantoor

Werkplek & Werkomgeving

We starten tussen 7:30 tot 8:00 uur. Iets later mag natuurlijk ook als je maar een dag van 8 uur maakt. Op je eerste dag ontvang je een tag voor het alarmsysteem, daarna kun je dus ook zelf openen of sluiten.

We werken met flex-plekken. Niemand heeft dus zijn eigen plek waardoor jij elke dag een nieuwe plek uit kan kiezen en naast andere collega's kan gaan zitten. Op je eerste werkdag krijg je ook een locker toegewezen.

Ten slotte bieden we de mogelijkheid om soms thuis te werken, waardoor medewerkers flexibeler kunnen zijn in hun werklocatie. Dit stelt medewerkers in staat om een balans te vinden tussen werk en privé en hun taken effectief uit te voeren, ongeacht waar ze zich bevinden.

Woonbelevingscentrum LIV

Lunchpauze
bij Van de Klok

Je bent meer dan welkom bij LIV om te genieten van een heerlijke lunch. LIV zit namelijk aan de andere kant van ons gebouw. 's Ochtends kun je voor 10:15 uur aangeven of je lunch wilt van LIV en of je de lunch daar wilt eten of mee wil nemen. Uiteraard mag je ook lekker zelf je lunch meenemen en aanschuiven bij de tafels op kantoor.

Tijdens de lunch vinden ook veel lunchwandelingen plaats dus vraag het aan een collega of wacht beneden bij de receptie om aan te sluiten.

GOR-KG-2023

De GOR stelt zich voor

Vanwege onze bedrijfsstructuur is het wenselijk om een ondernemingsraad te vormen die alle divisies binnen de holding vertegenwoordigen. De GOR dient voor KlokGroep, Van de Klok en Novaform. Heilijgers en Adriaan van Erk hebben een eigen OR.

De GOR-club bestaat uit: Floor van Sambeek, Sandra van Rooij, Thijs Pleijhuis, Henry Vissers, Arjen Mehlkop, Léon ten Dam, Dyon Aldenhoven, Roy Ariëns & Wijnand Hoogerbeets.

De GOR is er om aanspreekbaar te zijn voor de mensen werkzaam in de betreffende divisies en om goed met de verschillende collega’s mee te kunnen denken en waar mogelijk verbetervoorstellen aan te pakken, voorstellen te doen en indien mogelijk af te handelen.

De GOR-leden zijn per email makkelijk bereikbaar via gor@klokgroep.nl. Daarnaast vind je informatie op ons portaal op KlokNet. Hier vind je ook alle notulen van het GOR-overleg.

Skieën bij Snowword Landgraaf

Personeelsvereniging de Klepel

De personeelsvereniging is opgericht op 8 februari 1971. De vereniging staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel en wordt vertegenwoordigd door haar bestuur. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de saamhorigheid, samen lol maken, het onderlinge begrip en de onderlinge waardering van alle collega’s. Dit proberen we te bereiken door het organiseren van jaarlijkse uitjes en het verstrekken van kleine geschenken ter gelegenheid van huwelijken, geboorten of andere bijzondere gebeurtenissen voor de leden.

Kun je écht niet wachten?

Dan zijn er alvast een aantal dingen die je kunt doen om een nóg snellere start te maken:

  • Kom alvast langs voor een bak koffie! Vinden we gezellig. Stuur wel even een mail of bel even naar je leidinggevende zodat je zeker weet dat hij of zij op kantoor aanwezig is;
  • Volg ons op onze LinkedIn pagina;
  • Volg ons op onze Instagram pagina;
  • Misschien nog wel de belangrijkste taak: neem lekker je rust, de inwerkperiode is altijd een intensieve periode met veel indrukken.