kleinFamiliebedrijf-KG---werken-bij-.jpg

Familiebedrijf met lef

Daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon nog steeds een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat en waar mensen méér dan alleen collega’s zijn. Waar mensen met lef en creativiteit bezig zijn met hun vak binnen één van onze divisies en waar tegelijkertijd al heel veel fijne vriendschappen zijn ontstaan. Op de jaarlijkse BBQ bij de familie Van de Klok thuis of gewoon lekker met een biertje op de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Samen vitaal

Bovendien hebben we ons als doel gesteld om samen vitaal de 67 jaar te halen met het programma ‘Fit de Klok rond’. Dit merk je in de dagelijkse praktijk door bijvoorbeeld (fietsend op een desk-bike) te werken aan een sta-bureau. Naast ons vaste wielerteam, wat op regelmatige basis er samen op uit trekt, organiseren we ook veel sportieve events na werktijd, zoals lekker bootcampen of beachvolleyballen in de oude Honigfabriek.

Fitdeklokrond-foto.jpg
Foto-jac---kraan---verantwoordelijkheid.jpg

Eigen verantwoordelijkheid

Zoals het in elke relatie geven en nemen is, zo is dat bij ons natuurlijk niet anders ☺ ! Wat verwachten wij van jou? Het allerbelangrijkste is dat je zelf de verantwoordelijkheid pakt. De verantwoordelijkheid om autonoom met de gegeven vrijheid om te gaan. Om betrokken te zijn en te blijven bij je collega’s en je projecten. Zodat je kunt blijven innoveren in je vak!

Onze vacatures

Open sollicitatie

Interesse om bij KlokGroep te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij KlokGroep

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Lees meer over onze stagemogelijkheden
Ontvang onze vacature-update 'KlokGroep Werkt!'

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.

privacy beleid

privacy beleid

Waarom werken bij KlokGroep?

We kunnen je wel vertellen wie we zijn én waarom je bij KlokGroep moet werken, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte veel meer dan woorden.