KlokGroep_LIV_BASE_19_s.jpg

Samenwerken met lef

Ons lef uit zich in de vernieuwende wegen die we inslaan, ontwikkelingen die we initiëren en risico’s die we durven nemen.

Kijk naar woonbelevingscentrum LIV. Bij KlokGroep zagen we een kans om de kopers van onze nieuwbouwwoningen een comfortabelere klantreis te bieden en zochten partners om samen LIV te realiseren. Resultaat: een adembenemende showroom van 3.000 m² met bijzonder sfeervol ingerichte modelwoningen op ware grootte, waar we onze kopers ontvangen voor al hun woonkeuzes. Een echte eyecatcher in Nijmegen. En zo zetten we regelmatig stappen waar anderen zich niet zo snel aan durven te wagen.

Lef vind je ook terug in de manier waarop wij met elkaar samenwerken. In ons interne traject ‘Klokken Gelijk’ stimuleren we onze mensen om niet alleen hun nek uit te steken, maar ook te zeggen wat ze denken en voelen. Om het lef te tonen hun grenzen aan te geven en om hulp te vragen. Uiteindelijk is dat nodig om samen onze doelen te bereiken. Want zo zijn we dan ook wel weer: we gaan voor resultaat. 

Groeien met KlokGroep

Waarom zou je jouw loopbaan starten of voortzetten bij KlokGroep? Omdat je bij ons ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dat kan in ons eigen opleidingsprogramma ‘KlokSchool’, in externe opleidingen of door middel van individuele coaching. Genoeg collega’s stroomden in als stagiair of junior en bewandelden hun carrièrepad binnen de organisatie.

We noemden het al: bij KlokGroep gaan we graag uitdagingen aan. Dat zie je terug in onze projecten, waar toch een aantal pareltjes van meesterwerken bij zitten. Hoe gaaf is het om daar aan te mogen werken! En je ziet het terug aan de manier waarop we met duurzaamheid en innovaties omgaan. Zo creëren we toekomstbestendige leefomgevingen, waarvoor we de beste mensen aantrekken.

Sander den Bekker - zitten.jpg
Strong-Viking.jpg

Werkplezier en cultuur

Belangrijker nog vinden wij dat jij lekker in je vel zit. Gewoon, als mens. Daarom hebben wij de ‘mens-zaken’ goed geregeld en krijg je veel vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jou. In ons comfortabele kantoor in Nijmegen krijg je bijvoorbeeld geen vaste werkplek, maar zoek je middels flexwerken de collega’s op die je nodig hebt voor jouw projecten.

Binnen onze club vind je mensen die plezier hebben in hun werk. Er wordt hard gewerkt, maar een prettig contact met collegas en gezelligheid op de werkvloer zijn minstens zo belangrijk. Bij KlokGroep wordt veel gelachen! Dat komt natuurlijk door de mensen, maar de informele activiteiten zoals de vrijdagmiddagborrel, de jaarlijkse bouwvakbarbecue en diverse (sportieve) activiteiten waar je buiten werktijd aan mee kunt doen, dragen daar zeker een steentje aan bij.

Samen vitaal

Als verantwoordelijke werkgever, hebben we het welzijn van onze mensen hoog in het vaandel. Vitaliteit speelt daarin een hele belangrijke rol. Om met energie zo goed en productief mogelijk te kunnen samenwerken, hebben we het programma ‘Fit de Klok rond’ in het leven geroepen. Daarin stimuleren we onze mensen het hele jaar door om gezond te eten, te bewegen en veilig te werken.

Zo kun je bijvoorbeeld fietsend werken op een desk-bike of werken aan een zit/sta-bureau. Iedere dag wordt er vers fruit aangeboden op kantoor. Zijn er, naast de vaste hardloopgroepjes en wielerteams die er op uit trekken, regelmatig sportieve activiteiten en evenementen waar je vanuit Klok aan mee kunt doen. Worden er workshops en trainingen georganiseerd om extra aandacht te schenken aan de geestelijke gezondheid. 

En alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ieder jaar in september nog een schepje bovenop met de Gezonde KlokMaand, waarin we iedere dag voor andere challenges gesteld worden om je eigen vitaliteitsgrenzen te verleggen. 

Bedrijventournooi.jpg

Waarom werken bij KlokGroep?

We kunnen je wel vertellen wie we zijn én waarom je bij KlokGroep moet werken, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte veel meer dan woorden.

Onze vacatures

Timmerman nieuwbouw

Heb jij twee rechterhanden en word je daarom door iedereen gevraagd voor klussen? Wij zoeken enthousiaste collega’s die als timmerman graag de handen uit de mouwen steken op onze nieuwbouwprojecten!

Assistent realisatiemanager nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar ambitieuze assistent realisatiemanagers! Begin jij bij ons familiebedrijf als (leidinggevende) assistent, en wil je op termijn graag doorgroeien naar een zelfstandige rol als realisatiemanager?

Realisatiemanager nieuwbouw

Het sleutelwoord is efficiënt. Zorg jij bij ons voor een goede werkverdeling, inrichting en personeelsbezetting op de bouwplaats? Dan zoeken we jou!

Inkoper

Ga jij de inkoop van KlokGroep naar een hoger plan brengen?

Calculator

Ben jij een echte teamplayer die beschikt over een brede kennis van calculatiemethodieken en uitvoeringsmethodieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Servicedesk medewerker
40 uur per week (32 uur is bespreekbaar),

Voor onze afdeling Service en Beheer zoeken we een ervaren servicedesk medewerker. Tover jij een glimlach op het gezicht van onze klanten?

Realisatiemanager Totaalonderhoud

Laat jij de bouwprocessen en de uitvoeringswerkzaamheden op jouw project gestroomlijnd verlopen?

Realisatiemanager kleinschalig onderhoud
Cuijk / Panningen

Ben jij een sociaal vaardige coach voor een team van timmerlieden, die voor onze divisie Totaalonderhoud aan de slag gaat?

Allround timmerman Onderhoud & Beheer

Ben jij een servicegerichte timmerman en heb je ervaring met het werken in woon- of werkomgevingen? Bekijk de vacature en solliciteer direct! 

Projectvoorbereider Wonen

Wij zoeken voor onze divisie Wonen een collega die als geen ander nieuwbouwprojecten kan voorbereiden, plannen en opstarten. Kom jij ons team versterken?

Ontwikkelmanager Bouw & Ontwikkeling

Ben jij zelfstandig en heb je een creatieve mindset? Zit het acquireren van nieuwbouwprojecten in je bloed? Dan hebben wij een match! 

Bedrijfsjurist
Nijmegen

Denk jij altijd drie stappen vooruit en zie je kansen en risico’s niet over het hoofd? Grijp dan ook deze kans!

Open sollicitatie

Interesse om bij KlokGroep te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij KlokGroep

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Lees meer over onze stagemogelijkheden
Ontvang onze vacature-update 'KlokGroep Werkt!'

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.

privacy beleid

privacy beleid