BaseHome logo-2.jpg

Optimaal bouwproces, minimale faalkosten

BaseHomes hebben een uitgekiend technisch ontwerp dat al volledig is doorgerekend.

Maatvoering, details en installaties: het bouwproces van BaseHome kent geen verrassingen. Daarom zijn er nauwelijks tot geen opleverpunten.

KlokGroep_Amsterdam_BASE_20160826_12.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_11.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_02.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_07.jpg
KlokWonen_BASE_10_20150903-PROMO.jpg
KlokGroep_Rosmalen_BASE_20160825_09.jpg

Efficiente realisatie van ieder woningbouwproject

BaseHome is het bouwconcept voor grondgebonden woningen. BaseHome staat voor bouwen met doorgerekende modellen, maximale efficiency tijdens de ontwikkeling en bouw en grote flexibiliteit in uitvoering en architectuur.

basehome-slim-bouwproces.png (1)

Scherp geprijsd

Het proces is efficiënt en trefzeker doordat we onze comakers vroeg in het bouwproces betrekken. En dat bewijst zich in de scherpe prijsstelling.
Basehome-bim.png

Ontwikkeling in BIM

Door Building Information Management wordt elke BaseHome woning al virtueel gebouwd en worden de uiteindelijke faalkosten gereduceerd.
Basehome-efficientie.png

Snel proces

Het BaseHome bouwproces kent voor ons geen verrassing. Hierdoor is zowel de voorbereidingstijd als de realisatietijd kort.
drs-base-home_v2_150dpi.jpg

Duurzaam en uiterst energiezuinig

Door de overheid worden er steeds hogere eisen gesteld ten aanzien van energieverbruik in nieuwbouwwoningen. De overheid vertaalt deze regelgeving naar EPC-eisen.

De energieprestatie-coëfficiënt (EPC) is een index waarmee het energieverbruik van een woning wordt genormeerd. Hoe lager de index, hoe zuiniger de woning. De huidige EPC-norm is EPC 0,4, maar voor 2020 geldt een EPC-norm van 0,0 (energieneutraal). Dankzij de hoge isolatiewaarde en slimme installaties voor het opwekken en terugwinnen van energie, bouwen wij BaseHomes met een EPC variërend van 0,4 t/m energienotanul. Een energieneutrale woning betekent dat het gebouwgebonden energieverbruik, gemeten over één jaar, op 0 uitkomt. Energienotanul gaat nóg een stap verder: ook het huishoudelijke energieverbruik wordt meegerekend. Onze BaseHome woningen lopen hierin dus ver vooruit op de overheidsnormen!

Predicaatmerk 2015.03.30.png

Excellent Woonconcept

KlokGroep verwierf voor BaseHome het predicaat Excellent Woonconcept. Dit predicaat wordt afgegeven door de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen.

Het predicaat toont aan dat KlokGroep met BaseHome een betrouwbaar woonconcept aanbiedt en haar beloften en toezeggingen waarmaakt.

Meer weten over BaseHome?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord.

Stefan van Duijnhoven Directeur Wonen

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid