Wij zijn op zoek naar vakmensen voor onze nieuwbouwplannen en voor onze onderhouds- en renovatieprojecten. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Dat ligt eraan naar welke discipline je hart uitgaat! Kies je voor nieuwbouwprojecten of ligt je passie meer bij onderhouds- en renovatieprojecten? Jouw werkzaamheden zijn in ieder geval afwisselend en veelzijdig. We zijn op zoek naar vakmensen voor o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Stel- en timmerwerkzaamheden in de nieuwbouw
  • Aftimmeren
  • Allround onderhoudstimmerwerk

 

Wie ben jij?

Je neemt initiatief en hebt oog voor detail, je werkt graag samen, bent flexibel en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je hebt een passende opleiding of ervaring in een soortgelijke functie. Ook ben je in het bezit van diploma VCA-basis en een autorijbewijs.

Wat krijg je?

  • De kans om vernieuwend en innovatief bezig te zijn in je vakgebied
  • Een hecht team waarmee je samenwerkt
  • Ruimte om je capaciteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Binnen ons interne opleidingsinstituut ‘KlokSchool’, maar ook door externe opleidingen of individuele coaching
  • De mogelijkheid om ‘Fit de Klok rond’ te gaan en samen vitaal de 67 jaar te halen. Hiervoor hebben we een programma ontwikkeld met daarin volop aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers
  • Die ontstaan vanzelf, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse BBQ bij de familie Van de Klok thuis
  • En natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

De cultuur bij KlokGroep laat zich het beste omschrijven als informeel en dynamisch. Dit zie je terug in ons nieuwe kantoorpand in Nijmegen, waar we flexwerken, (video)bellen met Skype en met informele overlegtafels de teamgedachte stimuleren. Daarbij maken we gebruik van het aan ons gelieerde LIV woonbelevingscentrum. Een showroom waar we de beschikking hebben over een 4 model woningen (op ware grootte) en alles wat bij een woning komt kijken; tot en met de tuininrichting en de gordijnen aan toe!

Groepsfoto.PNG
Ben jij een van onze nieuwe collega's?
Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze leuke functie.

Marion van Vught HR-medewerker

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid