Als timmerman op de bouwplaats, draag je een steentje bij aan onze nieuwbouwprojecten en heb je een belangrijke ondersteunende rol in het bouwproces.

Zo ziet jouw agenda eruit

Jij verzorgt dagelijks alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden op het project. Je hebt daarbij veel contact met de (assistent) realisatiemanager en onze co-makers.

Jij denkt verder en doet meer

Je neemt initiatief en hebt oog voor detail, je werkt graag samen met collega's en co-makers en je gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Bij KlokGroep werken we steeds meer met ondersteuning van digitale middelen, enige affiniteit met digitaal werken is dan ook handig als je bij ons aan de slag gaat. Je spreekt in de organisatie uit wat je denkt en voelt.

Het is mooi meegenomen als je een timmeropleiding hebt afgerond, maar we vinden het belangrijker dat je handig bent en enthousiast bent over het werken op een bouwplaats. Heb je dus ervaring in een ander vakgebied maar wil je de switch maken naar de bouw? Ook dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

  • Een goed salaris, afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waaronder een goede pensioenregeling. Aanvullend krijg je nog een winstdelingsregeling van KlokGroep.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’.

Uitdagende projecten

Op dit moment zijn we volop bezig met het luxueuze appartementencomplex Loyd en realiseren wij de Havenkade, beide in Nijmegen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het herontwikkelingsplan van de Vijverhof en meerdere grote, binnenstedelijke nieuwbouwprojecten.

Ook hebben we in Didam 23 woningen gerealiseerd met een nieuwe bouwmethode Gevelklaar. En wat dacht je van de Historische Tuin in Nijmegen, waar inmiddels de bouw van 130 woningen in volle gang is. Aan zulke projecten mag jij je steentje bijdragen!

20210319_LLOYD_ext_cam1---web.jpg

Impressie LOYD (gebouw Fallingwater)

20210319_LLOYD_ext_cam3.jpg

Artist Impressie van het luxe appartementencomplex Loyd, NIjmegen

20210319_LLOYD_ext_cam4.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 10 Overview three building designs at the Waal by JURY.jpg

Havenkade vanaf de stadszijde

JURY - Havenkade Nijmegen - 02 Tower sculpture icon at the Waal.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 03 Tower sculpture icon at the Waal plus two building designs.jpg

Het openbare gebied gaat over in de groene binnentuinen van Havenkade in Nijmegen

160608 Vijverhof aanzicht - Petra Appelhof.jpg
160608-Vijverhof-Petra-Appelhof.jpg
Ext9.jpg
Ext12.jpg
Ext3.jpg
DSC02107Spaansen Gevelklaar Harlingen.JPG

Steenstrips worden direct op de isolatie geplaatst | Fotografie: Spaansen

robobrick-gevelklaar-systeem-spaansen.jpg

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Enthousiast geworden?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze leuke functie.

Marion van Vught HR-adviseur

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid