Bij KlokHolding zitten we volop in de ontwikkelingen. En dan hebben we het niet eens over de innovaties en technische ontwikkelingen waar onze collega’s van de verschillende divisies mee bezig zijn. De ontwikkelingen bij KlokHolding raken cultuur, mens en organisatie. Loyaal als we zijn, staken we voorheen vooral de handen uit de mouwen om er met z’n allen voor te gaan; in het traject ‘Klokken Gelijk’ zijn we hierin een stap aan het zetten en tonen we in onze communicatie en samenwerking meer lef. Natuurlijk horen daar nog steeds termen bij als trots, aanpakken en resultaten boeken, passend bij het familiebedrijf dat we al 100 jaar zijn. Fouten zien we als leerpunten en we streven continu verbeteringen na. In de ontwikkeling die we doormaken, verrijken we onze waarden graag met kwaliteiten als verantwoordelijkheid, slagvaardigheid en zeggen wat je denkt en voelt.

Zo ziet jouw agenda eruit

Als manager van de financiële administratie (Finance), ben je lid van het managementteam (MT) van de afdeling Finance & Control, en verantwoordelijk voor het behalen van het resultaat en de kwaliteit van de afdeling. Je vertaalt het jaarplan van de organisatie naar een jaarplan en doelstellingen voor jouw team, waar ook een jaarprogramma bij hoort.

Je geeft leiding aan 9 administratief medewerkers en experts die bezig zijn met debiteuren-, crediteuren- en grootboekprocessen van de hele groep. Teamleden krijgen van jou de sturing en ruimte die zij nodig hebben wanneer ook zij aan de slag gaan met de vertaling van het jaarplan naar hun persoonlijke doelstellingen. Je stelt hen in staat hun doelen te realiseren en je stimuleert hun persoonlijke ontwikkeling.

Als kopstuk van jouw financiële afdeling, sta jij voor een tijdige en betrouwbare afwikkeling van de financieel administratieve productie. Daarvoor is het nodig dat de afdeling op ieder moment adequaat bezet is; dat heb jij in kannen en kruiken. Je zorgt ervoor dat de collega’s van Control voorzien zijn van tijdige, adequate cijfers en stuurt op optimale efficiency van de administratieve organisatie en managementrapportages. Je bent alert op verbeteringen, implementeert ze en communiceert ze naar de organisatie.

Je werkt in eerste instantie vanuit ons kantoor in Nijmegen, en je bent regelmatig ook op onze andere vestigingen te vinden.

Jij denkt verder en doet meer

Je bent lid van het MT van Finance & Control. Je vindt het leuk om een team aan te sturen en straalt dit plezier ook uit bij het coördineren van taken; als geboren leider heb je de nodige mensenkennis om winnende teams te bouwen. Je geniet ervan om anderen successen te laten behalen en voelt de balans goed aan tussen sturing geven aan jouw teamleden, en hen ruimte geven om te groeien. Jouw voelsprieten om signalen op te pikken vanuit jouw team, ook als je fysiek wat verder van elkaar af zit, zijn fijn afgesteld. Je streeft kwaliteit en uniformiteit na in het werk en spreekt anderen hier effectief op aan. Jouw communicatieve en coachingsvaardigheden zijn dan ook sterk te noemen.

Je bent goed in het bewaken en controleren van de voortgang van jouw eigen werk en dat van anderen. Het past bij jouw verantwoordelijkheidsgevoel dat je je afspraken nakomt en consequenties aanvaardt. Je weet je hoofd koel te houden in stresssituaties en flexibel als je bent, wijzig jij bij problemen je gedragsstijl zodanig dat je toch je doelen weet te bereiken. En wat voor ons vanzelfsprekend is, is dat je kunt samenwerken zodat je actief bijdraagt aan de realisatie van gemeenschappelijke doelen.

Verder vink je de volgende punten af op je cv:

 • Mbo / hbo werk- en denkniveau
 • Een aantal jaar ervaring als leidinggevende op een financiële administratie
 • Ervaring en affiniteit met ERP-systemen
 • Grondige kennis van administratieve procedures

Dit krijg je van ons

 • Een salaris passend bij de zwaarte van je nieuwe rol, en de bagage die je meeneemt natuurlijk
 • Uitzicht op een vast contract
 • 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • Een laptop en smartphone van de zaak, en een bedrijfsauto of mobiliteitsbudget
 • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen en individuele coaching
 • Een gezonde werkplek en deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit
 • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis
 • Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega’s

Kijk wat we nog meer te bieden hebben ›

Zie jij jezelf al in deze mooie rol?
Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Wil je meer weten over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Jeroen van der Bron Financieel directeur

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid