KlokGroep heeft de komende jaren voor bestaand vastgoed in heel Nederland, een aantal indrukwekkende onderhoudsopdrachten in portefeuille. Denk aan werkzaamheden die we uitvoeren voor opdrachtgevers zoals woningcorporaties, op zowel grote als ook op kleinere schaal. Tal van huurwoningen worden onderhouden en gerenoveerd. Dit heeft natuurlijk impact op de bewoners van die woningen.

Als sociaal projectmanager ben jij straks de kartrekker van alle participatie- en communicatieprocessen rondom de bewoners. Een belangrijke rol in onze organisatie, waarvoor volop ruimte is voor invulling. Jouw ideeën en visie zijn dus van harte welkom! Pak jij deze uitdaging aan?

Zo ziet jouw agenda eruit

Tevreden bewoners, daar is het jou allemaal om te doen. Niet voor niks ben jij eindverantwoordelijk voor de sociale component in onze onderhoudsprojecten. Die tevredenheid van bewoners bereik je door het projectteam de juiste handvatten aan te reiken, om projecten zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Het team waar je in projecten mee samenwerkt, bestaat uit woonconsulenten en technisch projectmanagers van zowel KlokGroep als van de woningcorporatie. Tegelijkertijd vervul je ook een tactische brugfunctie tussen commerciële en technische medewerkers in onze eigen organisatie en bewaak je de standaard communicatiemiddelen.

In jouw dagelijkse werkzaamheden, ben jij degene die het sociale deel van onderhouds-, renovatie- en verduurzamingsprojecten coördineert en de regie voert. Je signaleert en vormt beleid voor je eigen vakgebied. In samenwerking met de technisch projectmanager en de medewerkers van de woningcorporatie, manage je de integrale voortgang en risico’s. Jij brengt de sociale kaart in beeld en wanneer dat gewenst is, stel jij voor een project het sociale plan op. In afstemming met de woningcorporatie stel jij het sociaal team samen voor ieder vastgoedproject. Je zorgt voor project- en bewonerscommunicatie, begeleidt bewonersbijeenkomsten en ondersteunt en begeleidt de huurders bij projecten in de wijk.

Jij denkt verder en doet meer

Omdat je te maken hebt met bewoners, technische projectmanagers en woningconsulenten van onze eigen organisatie en woningcorporaties, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, dat je kunt denken in oplossingen en dat je je in alle partijen in kunt leven. Met jouw achtergrond in en kennis van de wereld van woningcorporaties, heb jij de juiste visie, netwerk en bagage om deze nieuwe rol bij KlokGroep vorm te geven. Als sociaal projectmanager denk en werk je op hbo-niveau, ben je van nature proces- en klantgericht, ben je ook proactief en beschik je over een goede dosis positieve energie.

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

  • een goed salaris, perfect afgestemd op wie je bent en wat je doet;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling;
  • ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching;
  • deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit;
  • een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis;
  • ruimte om je creativiteit en visie de vrije loop te laten;
  • een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak.

Spraakmakende projecten

De komende jaren voeren we zowel grootschalige als kleinschalige onderhoudswerken uit bij diverse woningcorporaties. Met ons eigen Sanyfix-concept voeren we badkamer-, toilet- en keukenrenovaties uit aan huurwoningen, waarbij de bewoners veel minder overlast ervaren.

KlokHolding_Floraplein_situatie_vooraf_BASE_001.jpg
Ecoveren-Malvert-Nijmegen-IIIA.jpg
Ecoveren-warmteopname-binnen-LR.jpg
PLUSpakket-0999-LR.jpg
Ecoveren-Remco-en-bewoonster-KG.jpg
Ecoveren-raam-en-deur-vervangen-2-LR.jpg
Sanyfix opmeten wandpanelen 940x560 px.jpg
LRES_PJF1559.jpg

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Meer weten over deze functie?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende functie.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid