Of het nu gaat om het ontwerpen, doorrekenen, tekenen of begeleiden van een project; jij bent volledig ‘in control’. Hierbij werk je nauw samen met collega’s, leveranciers en co-makers. Dit gaat je, dankzij je geweldige communicatieve vaardigheden, goed af. Wollig taalgebruik? Niet als jij aan het woord bent. Jij zorgt voor duidelijkheid en voorkomt misverstanden. Uiteraard altijd met aandacht voor wederzijdse belangen.


Zo ziet jouw agenda eruit

 • In de beginfase van een project maak je een duidelijke en haalbare planning.
 • Je stelt specificaties op en instrueert alle betrokkenen bij de uitvoering, zodat elk project voldoet aan de hoogst mogelijk kwaliteitseisen. Precies zoals onze klanten van ons verwachten.
 • Regelmatig zit je aan de telefoon of in een overleg om verwachtingen te managen, oplossingen te bedenken, budget en planning te bewaken en bij te sturen waar nodig.
 • Je organiseert engineeringssessies en denkt actief mee met de projectmanager.
 • Zodra het project de realisatiefase ingaat, blijf je betrokken. Je hebt invloed op ontwerpkeuzes en uitvoeringsmethodieken en deelt jouw uitgebreide kennis met je collega’s.

   

Jij denkt verder en doet meer

Aan luchtkastelen bouwen doe je niet. Je begint liever met een stevige fundering. Waarbij je gestructureerd en doelgericht te werk gaat. En omdat je de beste resultaten samen behaalt, staat een goede samenwerking bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over:
 • Hbo-werk- en -denkniveau. Bij voorkeur in de vorm van een diploma Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een soortgelijk diploma.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de woningbouw of in de utiliteitssector, waarvan de laatste 1 à 2 jaar als projectvoorbereider of -coördinator.
 • Een resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling.

Goed werken & leven

 • Een salaris perfect afgestemd op wie je bent en wat je kunt, waarbij je kunt rekenen op minimaal € 3.800 en maximaal € 5.400 bruto per maand.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
 • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
 • Een spiksplinternieuw kantoor, van alle gemakken voorzien.
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.

Maak kennis met KlokGroep

Waar je ons aan herkent? Aan onze Hollandse nuchterheid en daadkracht. Als snelgroeiend familiebedrijf pakken wij namelijk graag het initiatief bij het bereikbaar maken van kwalitatief goed wonen, werken en leven.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Wat dacht je bijvoorbeeld van: de transformatie High Park (het oude ING-complex) in Arnhem, het unieke ontwikkeltraject voor poppodium Doornroosje of de bouw van 123 appartementen in 4 woonblokken op een parkeergarage van maar liefst 6.000 m2 aan Boulevard Heuvelink.

Interesse in deze functie?
Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Door het formulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Liever eerst contact?

Ik vertel je graag alles over deze interessante functie.

Maurice Wieland Adjunct-directeur Bouw & Ontwikkeling

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid