Als senior projectontwikkelaar bij de divisie Wonen neem je op zowel commercieel als organisatorisch gebied diverse initiatieven die zorgen voor een optimale uitwerking van onze woningbouwprojecten. Visie, lef, ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn eigenschappen die je passen als een maatpak.

Zo ziet jouw agenda eruit

 • Je beoordeelt (verworven) projecten door middel van marktonderzoek, inventiviteit en financiële haalbaarheidsanalyse
 • Initiatieven nemen aangaande commerciële en organisatorische aspecten die leiden tot een optimale uitwerking van de projecten binnen wat commercieel, financieel en juridische haalbaar is
 • Overleg met gemeenten in het kader van (ontwikkel)overeenkomsten, (bestemmingsplan)procedures, welstand en planningen
 • Van de eerste stedenbouwkundige schetsontwerpen tot en met de oplevering van een woning zorg je voor het ontwikkelproces in ons Basehome-concept van onze woningbouwprojecten van 20 woningen tot aan complete gebiedsontwikkelingen tot 500 woningen
 • Opstellen en bewaken van projectplanningen, kosten-batenanalyses en budgetten en daarbij het beheren van grondexploitaties
 • Overleg met technisch ontwikkelaars en projectmanagers die de bouwtechnische voorbereiding en uitvoering van de projecten voor hun rekening nemen
 • Coördinatie van bestekken voor sloopwerkzaamheden en bouw- en woonrijp maken en de opdrachtverstrekking hiervan
 • Overleg met onze klantmanager/wooncoach (LIV woonbelevingscentrum) en makelaars over verkoopactiviteiten, marktinformatie en vastlegging van afspraken

Je gaat aan de slag in een jong en dynamisch team, waarbij je tijdens de ontwikkelingsfase van projecten direct schakelt met het team van technisch ontwikkelaars, klantmanager, projectmanagers en calculators.

Je denkt verder en doet meer

Door jouw inventiviteit en resultaatgerichtheid weet jij onze projecten op zowel commercieel als financieel gebied succesvol te ontwikkelen. Je beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en inhoudelijke kennis van plan- en projectontwikkeling.

Jij bent een echte teamplayer met minimaal 7 jaar relevante werkervaring  als (senior) projectontwikkelaar met een hbo werk- en denkniveau en gerelateerde kennis, verkregen uit opleiding en werkervaring. Met jouw kennis van commerciële (woningbouw) projectontwikkeling en de juridische aspecten van het ontwikkelproces ben jij een echte aanwinst voor ons team.

Goed werken en Leven

De cultuur bij KlokGroep laat zich het beste omschrijven als informeel en dynamisch. Dit zie je terug in ons nieuwe kantoorpand in Nijmegen, waar we flexwerken en met informele overlegtafels de teamgedachte stimuleren. Daarnaast maken we gebruik van het aan ons gelieerde LIV woonbelevingscentrum. Een showroom waar we de beschikking hebben over vier modelwoningen (op ware grootte) en alles wat bij een woning komt kijken; tot en met de tuininrichting en de gordijnen aan toe!  

Wat krijg je verder?

 • Een marktconform salaris afhankelijk van de werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma “KlokSchool, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
 • Deelname aan ons programma “Fit de Klok rond”. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
 • Een modern kantoor van alle gemakken voorzien
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
Maak kennis met KlokGroep

Waar je ons aan herkent? Aan onze Hollandse nuchterheid en daadkracht. Als snelgroeiend familiebedrijf pakken wij namelijk graag het initiatief bij het bereikbaar maken van kwalitatief goed wonen, werken en leven.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

KlokHolding_HQ_BASE_01_s.jpg
Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer direct

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Meer weten over projectontwikkeling?

Neem contact met mij op en ik vertel u er graag over.

Jasper Karel Adjunct-directeur Wonen

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid