De divisie Totaalonderhoud binnen KlokGroep heeft voor de komende jaren een aantal indrukwekkende, grootschalige projecten in portefeuille. Projecten die circulair, innovatief en duurzaam zijn; begrippen die inmiddels helemaal in ons DNA zitten verweven. Als realisatiemanager ga jij een belangrijke rol spelen in die projecten.

 

Zo ziet jouw agenda eruit

Met de planning in het achterhoofd, zorg je tijdens jouw dagelijkse werk voor een goede werkverdeling, inrichting en personeelsbezetting op de projecten. De bouwprocessen en de uitvoering laat je efficiënt en effectief verlopen. Ook is het jouw verantwoordelijkheid om samen met het team de werkzaamheden van co-makers en onderaannemers te coördineren en te controleren. Je helpt de verantwoordelijke projectmanager bij de financiële bewaking. Met je mbo/hbo- werk en denkniveau in de richting van bouwkunde gaat dit alles je gemakkelijk af.  

Als coach van jouw uitvoeringsteam lever je een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling.

Jij denkt verder en doet meer

Om te streven naar een optimale samenwerking met het bouwteam, weet jij als teamleider dat aansturen en coördineren tot je sterke punten behoort. Met jouw flexibele, leidinggevende en coachende competentie weet jij je organisatietalent aan te wakkeren. Dit alles doe je vanuit de juridische bewaking door het bouwproces te screenen via het bestek, de contractvormen en de algemene voorwaarden die voor deze bouw gelden. Jouw sociale vaardigheden komen goed van pas bij het contact dat je met bewoners hebt. Met jouw oog voor kwaliteit, streef je altijd naar het beste resultaat.

Samenwerken is een meerwaarde voor jou waarbij je met je empathisch vermogen zegt wat je denkt en wat je voelt.

Goed werken & Leven

  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. 
  • Een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak.

Uitdagende projecten

De komende tijd transformeren we het iconische fabriekspand van de Vasim in Nijmegen, op het Nyma terrein. In Eindhoven zijn we bezig met een grootschalige renovatie van 77 naoorlogse woningen aan het Floraplein.

KlokHolding_Floraplein_situatie_vooraf_BASE_001.jpg
KlokHolding_Floraplein_situatie_vooraf_BASE_048.jpg
KlokHolding_Floraplein_situatie_vooraf_BASE_061.jpg
KlokHolding_Floraplein_situatie_vooraf_BASE_099.jpg
Floraplein-(c)Jimmy Israel-3081_3.jpg
KlokHolding_VASIM_BASE_02_s.jpg
KlokHolding_VASIM_BASE_17_s.jpg
KlokHolding_VASIM_BASE_06_s.jpg

Vooruit kijken met lef

“We kijken vooruit en zijn toekomstgericht. Hierbij spelen verduurzaming en circulariteit een belangrijke rol. Grootschalige onderhoudsopdrachten zoals die van het Floraplein in Eindhoven, maar ook uitdagende transformaties zoals de Vasim in Nijmegen zijn ons op het lijf geschreven.”

Ton van de Klok4 - HR - © Jimmy Israel.jpeg
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende functie.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid