Bij KlokGroep hebben we de laatste jaren grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, het ontwikkelen én toepassen van spraakmakende innovaties in het bouwproces, BIM en Slimmer Bouwen (Lean). Of het nu gaat om een groot complex project op een binnenstedelijke locatie, of om de ontwikkeling van woningen in een uitleggebied; innoveren zit in onze natuur. Als realisatiemanager op een van onze nieuwbouwprojecten, zorg jij ervoor dat de bouwprocessen op rolletjes verlopen.

Zo ziet jouw agenda eruit

Tijdens jouw dagelijkse werk zorg je voor een goede werkverdeling, inrichting en personeelsbezetting op de bouwplaats, zodat de bouwprocessen efficiënt en effectief verlopen. Ook is het jouw verantwoordelijkheid om samen met het team de werkzaamheden van co-makers en onderaannemers te coördineren en controleren. Jouw kerntaken op een rij:

 • aansturen van collega’s en comakers op de bouwplaatsen
 • samenwerken met het team en organiseren van een efficiënte en effectieve bouwplaats, waarbij je (indien nodig) tijdig bijstuurt
 • signaleren van meer-minderwerk en bewaken van juridische aspecten
 • ondersteunen van de projectmanager bij de financiële bewaking en het op tijd aanleveren van de cijfers
 • bewaken en administreren van de gewerkte uren van eigen collega’s en externen
 • coachen van de assistent realisatiemanager en -medewerkers en positief bijdragen aan hun aan hun ontwikkeling

Jij denkt verder en doet meer

Als leider van jouw team weet jij dat aansturen en coördineren tot je sterke punten behoort. Met jouw flexibele, leidinggevende en coachende eigenschappen, weet jij het beste uit jouw team te halen. Je streeft dan ook altijd naar een optimale samenwerking met het bouwteam. Technische omschrijvingen, daar weet jij wel raad mee. Vanuit jouw ervaring als uitvoerder of bouwplaatsmanager, denk en kijk je mee in het voorbereidingstraject en weet je  tekeningen en werkplannen te vertalen naar planning en bouwstromen. Met jouw oog voor kwaliteit, streef je altijd naar het beste resultaat.

Samenwerken is een meerwaarde voor jou, waarbij jouw teamleden jou kunnen zeggen wat zij denken en wat ze voelen. Met jouw empathisch vermogen, luister je met aandacht en weet je dit op waarde in te schatten.

Heb jij net je Hbo-bouwkunde diploma op zak en/of ben je ambitieus? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. We zoeken namelijk ook assistent realisatiemanagers die door willen groeien naar een functie als zelfstandig realisatiemanager!

 

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

 • Een goed salaris, afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
 • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. 
 • Een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak.

Uitdagende projecten

Op dit moment zijn we volop bezig met het luxueuze appartementencomplex Loyd en realiseren wij de Havenkade, beide in Nijmegen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het herontwikkelingsplan van de Vijverhof en meerdere grote, binnenstedelijke nieuwbouwprojecten.

Ook hebben we in Didam 23 woningen gerealiseerd met een nieuwe bouwmethode Gevelklaar. En wat dacht je van de Historische Tuin in Nijmegen, waar inmiddels de bouw van 130 woningen in volle gang is. Aan zulke projecten mag jij je steentje bijdragen!

20210319_LLOYD_ext_cam1---web.jpg

Impressie LOYD (gebouw Fallingwater)

20210319_LLOYD_ext_cam4.jpg
20210319_LLOYD_ext_cam3.jpg

Artist Impressie van het luxe appartementencomplex Loyd, NIjmegen

JURY - Havenkade Nijmegen - 03 Tower sculpture icon at the Waal plus two building designs.jpg

Het openbare gebied gaat over in de groene binnentuinen van Havenkade in Nijmegen

JURY - Havenkade Nijmegen - 02 Tower sculpture icon at the Waal.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 09 Appartment Building at the Waal.jpg
Ext9.jpg
Ext12.jpg
Ext3.jpg
160608 Vijverhof aanzicht - Petra Appelhof.jpg
160526-Vijverhof---Petra-Appelhof.jpg
160608-Vijverhof-Petra-Appelhof.jpg
robobrick-gevelklaar-systeem-spaansen.jpg
DSC02107Spaansen Gevelklaar Harlingen.JPG

Steenstrips worden direct op de isolatie geplaatst | Fotografie: Spaansen

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Rob Jans en kom meer te weten over deze functie.

Rob Jans Directeur Bouwconcepten

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid